Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Μαρία Θεοφίλη

Το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 15.00 στον Ιερό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Β’ Κοιμητήριο θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία της 90χρονης Μαρίας Θεοφίλη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σοφία, Αντωνία, Στυλιανός και οι λοιποί συγγενείς της.

Αντωνία Γ. Καλαβρυτινός

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της Αντωνίας Γ. Καλαβρυτινού. Ευχαριστούν για συμμετοχή τα αδέρφια της Παναγιώτα και Θανάσης , ο ανιψιός της Γιώργος και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Στυλ. Αρμπούζης

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 12:00 μ.μ θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 73χρονου Παναγιώτη Στυλ. Αρμπούζη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Θεοδώρα, ο γιος του Στυλιανός, τα αδέρφια του Παναγιώτα, Γιώργος – Κατίνα και Ροδούλα Καλαμαρά, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αικατερίνη Π. Γεωργίου – Χαιρέτα

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αικατερίνης Π. Γεωργίου – Χαιρέτα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης, τα παιδιά της Αντώνης και Αλέξανδρος, η μητέρα του Αναστασία, τα αδέρφια της Μαργαρίτα – Σπύρος Σταματόπυλος και Αντώνης Χαιρέτας , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευθύμιος Δημητρόπουλος

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευθύμιου Δημητρόπουλου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Παναγιώτης – Άννα Δημητροπούλου, Μελιτινή Δημητροπούλου και Μελέτης Δημητρόπουλος, τα εγγόνια του Ισιδώρα, Ευθύμιος και Μαρία, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .

Διαμάντω Πολίτου – Δρακουλάκου

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Καμίνια – Δάφνη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Διαμάντως Πολίτου – Δρακουλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Βασίλειος , τα παιδιά της Γεώργιος, Ιωάννα και Κυριάκος, τα εγγόνια της Βασίλειος και Ελένη, τα αδέρφια της Παναγιώτης, Άννα και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταυρούλα Χ. Χλωράκου

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταυρούλας Χ. Χλωράκου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κυριάκος – Δέσποινα Χλωράκου , Δημήτρης – Αγγελική Χλωράκου και Ανθούλα – Διονύσης Γκουζούλης , η αδερφή του Μπίλλυ Κλαπή , τα εγγόνια της Χρήστος, Μαριάννα, Θανάσης, Χρήστος, Φίλιππος, Μάριος, Αχιλλέας, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αντώνης Ε. Μπάλτσας

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αντώνη Ε. Μπάλτσα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Εξακουστή, τα τέκνα του Αγγελική – Παναγιώτης, Ελισσαίος, Μαρία – Ηabib, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του, φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.