«Ο κλέφτης των ροδακίνων» στην ΚΛΓ13-03-2019 09:38   

ΓΥΘΕΙΟ. Απόψε το βράδυ, 13 Μαρτίου 2019, ώρα 21:00, στην Κινηματογραφική Λέσχη Γυθείου προβάλλεται το αριστούργημα «ο κλέφτης των ροδακίνων» σε σκηνοθεσία Βέλο Ράντεφ, μία βουλγάρικη αριστουργηματική ταινία του 1964.

Πρωταγωνιστούν: Μιχαήλ Μιχαήλοφ, Νεβένα Κοκάνοβα, Ράντε Μάρκοβιτς

Παραγωγή: Βουλγαρία, 1964

Λίγα λόγια για την ταινία

Κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, το 1918, σ' ένα στρατόπεδο στη μικρή πόλη Τέρνοβο, στη Βουλγαρία, ένας αιχμάλωτος πολέμου, ο Σέρβος λοχαγός Ίβο, εισβάλλει στον οπωρώνα ενός συνταγματάρχη και κλέβει ροδάκινα. Σε μια παράνομη επιδρομή συναντά τη νεαρή γυναίκα του συνταγματάρχη και διοικητή του στρατοπέδου. Ανάμεσα στους δύο νέους γεννιέται ένα τρυφερό και βουβό αρχικά ερωτικό συναίσθημα, που όταν εκδηλώνεται, μεταμορφώνεται σε πάθος. Μερικές εβδομάδες αργότερα, το βουλγαρικό μέτωπο διαλύεται και ο συνταγματάρχης δίνει εντολή για τη μεταφορά των αιχμαλώτων.

Μέσα στη γενική αναταραχή της ήττας, οι δύο ερωτευμένοι θα επιχειρήσουν να πλησιάσουν για μια ακόμα φορά ο ένας τον άλλον, μα η μοίρα τούς επιφυλάσσει μια τραγική κατάληξη. Ο Κλέφτης Ροδακίνων μιλάει για την αληθινή, συναισθηματική, ψυχική, αγνή επαφή δύο νέων ανθρώπων σε μια εποχή που επικρατεί ο παραλογισμός ενός πολέμου της καθημερινής ζωής.

Δείτε το trailer

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ