Αυτοί είναι οι Σπαρτιάτες δρομείς που θα τρέξουν στο Σπάρταθλον 201912-03-2019 20:33   

ΣΠΑΡΤΗ. Την Τετάρτη 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους συμμετέχοντες στο Σπάρταθλον 2019. Η Κλήρωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αμαλία στην Αθήνα σε μια ανοικτή, για το κοινό, διαδικασία.

 Αντιπροσωπεία των Σπαρτιατών Δρομέων έδωσε το παρόν παρακολουθώντας την κλήρωση , η οποία ήταν αρκετά ευνοϊκή τόσο για την πόλη της Σπάρτης όσο και για τον συλλογό Σπαρτιατών Δρομέων.

Έτσι εκτός των αθλητών Βλαχάκου Παναγιώτη και Κωσταρίδη Νίκου που κατείχαν απευθείας πρόκριση για το Σπάρταθλον 2019, τη λίστα συμμετοχών συμπλήρωσαν οι αθλητές Καραλιάς Παναγιώτης και Καραλιάς Γιάννης, πατέρας και γιος, κάνοντας μια πρωτοτυπία. Ο Καραμπάτος Τάσος που συμμετείχε με τετραπλό κλήρο αφού δεν είχε κληρωθεί το 2017 και 2018, ο Δημόπουλος Γιάννης και ο Μαλτέζος Γιάννης που συμμετείχαν με διπλό κλήρο αφού δεν κληρώθηκαν το 2018, η Γιάννε Ειρήνη που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την περσινή της προσπάθεια και ο Πολίτης Παναγιώτης .
Τυχεροί δεν στάθηκαν τρείς αθλητές του συλλόγου, ο Καλαμαράς Θανάσης που είναι έκτος (6) στη λίστα αναμονής και διατηρεί πολλές πιθανότητες να λάβει μέρος και στο φετινό Σπάρταθλον, η Χριστάκου Χριστίνα που είναι στη πεντηκοστή (50) θέση και ο Αναγνωστάκος Χρήστος που βρέθηκε στην πεντηκοστή τρίτη (53) θέση.

Τη Σπάρτη θα εκπροσωπήσει και ο Λαμπρινός Κώστας που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στάθηκε τυχερός στην κλήρωση σε αντίθεση με τον συμπολίτη μας Λαμπρινό Γιάννη που βρίσκεται στην εικοστή θέση της λίστας αναμονής.
Το πλήθος των συμμετοχών αποτελεί ρεκόρ αφού πρώτη φορά τόσοι αθλητές από ένα σύλλογο και μια πόλη θα λάβουν μέρος στον ιστορικό αυτό αγώνα.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ