Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Χρυσάνθη Στρατηγάκη (Φουσκετάκη)
Το Σάββατο 9 Μαρτίου στον Ιερό Ναό στον Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χρυσάνθη Στρατηγάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Κωνσταντίνος, τα παιδιά της Μαρία – Αλέξανδρος, Νίκος – Σοφία και Βασιλική – Peter, τα αδέρφια της Ματίνα, Βαγγέλης και Δημήτρης , τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Κ. Μποσμπόνης
Την Κυριακή 10 Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Κ. Μποσμπόνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Αδαμαντία – Σωτήριος Μασγανάς και Κωνσταντίνος – Γεωργία Μποσμπόνη, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του Ελένη Μηλιδώνη Παρασκευή Καββαθά και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταματική Γ. Δημητροπούλου
Την Κυριακή 10 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταματικής Γ. Δημητροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σαράντος, Χαρίλαος – Μαρία και Δωροθέα, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Θεόδωρος Ζ. Κατσίχτης
Την Κυριακή 10 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιώαννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Ζ. Κατσίχτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κατίνα, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνα Π. Τσούκλερη (Πρεσβυτέρα)
Την Κυριακή 10 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στους Σουστιάνους τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Π. Τσούκλερη . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο γιος της Θεόδωρος , τα εγγόνια της Παναγιώτης – Αναστασία και Σπυρίδων – Δήμητρα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.