Τατούλης: «Τεράστια επιτυχία το Συνέδριο των Τουριστικών Πρακτόρων της Γερμανίας στην Πελοπόννησο το 2020»

09-03-2019 08:02   

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Την επιλογή της Πελοποννήσου ως τον τόπο διεξαγωγής του ετήσιου συνεδρίου του Συνδέσμου των Τουριστικών Πρακτόρων της Γερμανίας για το 2020 ανακοίνωσε στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Dirk Inger κατά τη συνάντησή τους στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB Berlin την Πέμπτη 7 Μαρτίου

2019, παρουσία και της επικεφαλής του Ευρωπαϊκού τομέα του Οργανισμού κας Alexandra Wolframm.

«Είμαστε πολύ ευτυχείς που ο Σύνδεσμός μας αποφάσισε να κάνει το Συνέδριο των Γερμανών Tour Operator στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο, και επιπλέον το ότι έχουμε μία τόσο καλή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη που εξασφαλίζει την επιτυχία αυτού του συνεδρίου» σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ένωσης κ. Dirk Inger.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σημείωσε: «Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία για την Πελοπόννησο και τη χώρα. Το πετύχαμε με την αξιοπιστία μας και την αμοιβαία εμπιστοσύνη με τον κ. Inger, ώστε η απόφασή τους για το 2020 είναι να οργανώσουμε αυτό το μεγάλο συνέδριο στην Πελοπόννησο. Είναι η πρώτη φορά που η ομοσπονδία των Γερμανών Tour Operator έρχεται και κάνει το συνέδριό τους στην Ελλάδα και αυτό είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς και για την Πελοπόννησο».

Η αντίστοιχη διοργάνωση με βρετανούς πράκτορες πριν τρία χρόνια στην Πελοπόννησο που πραγματοποιήθηκε μετά από κοινή επιδίωξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Υπουργείου Τουρισμού είχε ως αποτέλεσμα τα αμέσως επόμενα χρόνια να αυξηθεί κατακόρυφα η άφιξη Βρετανών τουριστών στην Πελοπόννησο κατά 25 % σε μια δύσκολη περίοδο αφού συνέπεσε με το γνωστό Brexit. Παράλληλα η επιτυχία εκείνης της διοργάνωσης των Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων (ΑΒΤΑ) συνδυάστηκε με την ολοκλήρωση των συνομιλιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την British Airways η οποία έχει πλέον εντάξει το αεροδρόμιο της Καλαμάτας στο δίκτυο προορισμών της.

Για την διεκδίκηση εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου του συνεδρίου των Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων υπήρξε συνεργασία με την Υπουργό Τουρισμού  Έλενα Κουντουρά, στελέχη του Υπουργείου Τουρισμού, τους φορείς του τουρισμού της Πελοποννήσου και την ΤΕΜΕΣ Α.Ε.. Η διεκδίκηση του συνεδρίου έχει ξεκινήσει από το 2018 και τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη με τον κ. Inger στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ.

Δείτε τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ένωσης Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων Dirk Inger  https://youtu.be/bDhcckOEDyU

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ