«Η γυναίκα είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα…»

Μήνυμα της Τζανετέα για την Ημέρα της Γυναίκας08-03-2019 11:07   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επ’ ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

«Η 8η Μαρτίου είναι η «Ημέρα της Γυναίκας» , μια ημέρα ευκαίρια για να τιμήσουμε και να εκτιμήσουμε τους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας, ως συζύγου, μάνας, εργαζόμενης και ενεργού μέλους της κοινωνίας μας. Πρόκειται για μια ημέρα συμβολική, που μας δίνει την ευκαιρία να θυμηθούμε τις κατακτήσεις των γυναικών αλλά και να αναδείξουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες των γυναικών μέσα στις σύγχρονες κοινωνίες.

Ως γυναίκα μητέρα και εργαζόμενη καταλαβαίνω τον αγώνα που δίνει κάθεμια μας καθημερινά. Καλούμαστε να κρατήσουμε ισορροπίες ανάμεσα στις υποχρεώσεις της οικογένειας, της εργασίας και του κοινωνικού περιβάλλοντος και ταυτόχρονα να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες της εποχής που είναι δύσκολες και απαιτητικές.

Η γυναίκα όμως είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα, ανθεκτική από τη φύση της αλλά και ευαίσθητη και συμπονετική, δημιουργήθηκε για να δημιουργεί. Αυτή είναι και η ευχή μου σε όλες εσάς τις γυναικές της Λακωνίας, να είστε δυνατές και υγιείς για να συνεχίσετε να δημιουργείτε ζωή και ελπίδα.

Χρόνια Πολλά, Δύναμη και Υγεία σε όλες τις γυναίκες».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ