ΣΠΑΡΤΗ. Καθολική είναι η αποδοχή των καταστημάτων Market In που λειτουργούν στη Σπάρτη την τελυταία εβδομάδα. Το καταναλωτικό κοινό αγκάλιασε τα καταστήματα που φέρουν έντονο το σημείο της ελληνικής ταυτότητας. Παράλληλα το κοινό που ανταποκρίθηκε αξιοποίησε τις προσφορές και τις ευκαιρίες της αλυσίδας που απ΄ ότι φαίνεται είχε μελετήσει καλά την αγορά και τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο 9 Μαρτίου στο ένα από τα δύο καταστήματα της Σπάρτης (Ορθίας Αρτέμιδος 85 και Δωριεών, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος έρχεται για ένα μοναδικό παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι τα καταστήματα Market In είναι:

  • Ορθίας Αρτέμιδος 85 & Δωριέων , κατάστημα 800τ.μ. με 6 ταμεία που απασχολεί 28 άτομα προσωπικό και διαθέτει 40 θέσεις πάρκινγκ. Εκτός από τα κλασικά τμήματα παντοπωλείου ενός σούπερ μάρκετ , έχει μεγάλο τμήμα φρέσκων οπωρολαχανικών, τυριών, αλλαντικών & delicatessen. Επίσης διαθέτει κρεοπωλείο και καφέ με πλούσια ποικιλία προϊόντων. Το κατάστημα δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες για εξυπηρέτηση κατ’οίκον.
  • Λυκούργου 121 & Λεωνίδου , κατάστημα 280τ.μ. με 3 ταμεία , όπου απασχολεί 12 άτομα προσωπικό. Είναι το σύγχρονο μοντέλο μικρομεσαίου καταστήματος πόλης με μεγάλη ποικιλία και με έμφασή στα φρέσκα προϊόντα. Το κατάστημα δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες για εξυπηρέτηση κατ’οίκον.

Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετηθούν σε προσφορές 1+1, για όλες τις κατηγορίες προϊόντων αλλά και να λάβουν δωροεπιταγές αξίας 5€ για τις επόμενες αγορές τους.
Επιπλέον, τρέχει μεγάλος διαγωνισμός με κλήρωση ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου MAZDA 2 , για αγόρες αξίας 20€ και άνω με την χρήση της Daily Card.