ΣΠΑΡΤΗ. Πληθαίνουν οι φωνές αυθεντικών φιλάθλων που όσο παρακολουθούν τα δρώμενα τόσο καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο κ. Χρήστου είναι το πρόσωπο που θα πρέπει να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία για να εξυγιανθεί η ΠΑΕ Σπάρτη.

Ο Χρήστος Χρήστου είναι ένας εκ των επιχειρηματιών που επενδύουν στην ομάδα της Σπάρτης. Πρόκειται για τον επιχειρηματία που έχει καλύψει υποχρεώσεις που δημιούργησε η διαχείριση της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια και μέχρι τον Νοέμβριο του 2018. Οι 23 προσφυγές, πληρώθηκαν με κεφάλαια του Χρήστου, παγωμένα και τρέχοντα έξοδα επίσης, ενώ η μεγαλύτερη συνεισφορά του είναι ότι παρ’ όλες τις εντάσεις που συχνά ξεπερνούν τα όρια ανοχής είναι αμετακίνητος και συνεπής στη στήριξή του προς την ΠΑΕ Σπάρτη, με ηθικό αυτουργό τον Γιώργο Πολλολό.

Πληροφορίες του notospress.gr αναφέρουν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα περάσουν στα χέρια του και οι μετοχές της ομάδας για τις οποίες έχει ήδη καταβάλει τα χρήματα της αξίας τους προς τους κατόχους τους.
Στόχος του Χρήστου είναι να διατηρηθεί η ομάδα όσο το δυνατόν σε υψηλότερη θέση ενώ ακόμα και στο ενδεχόμενο πτώσης της θα είναι αυτός που θα συνεχίσει να την στηρίζει.

Οι φίλαθλοι συζητώντας πλέον με αγωνία στα στέκια της ομάδας ζητούν μια καθαρή στάση και δηλώνουν έτοιμοι να βάλουν και πάλι πλάτη στην προσπάθεια ώστε η Σπάρτη να αγωνίζεται με ψηλά το κεφάλι.
Θέλουν να αφήσουν πίσω τις εποχές που η ομάδα προβλημάτιζε για τα πάντα. Τις εποχές που άλλαζαν τα δεδομένα όπως αλλάζουν τα πουκάμισα. Τις εποχές που για να πλησιάσουν την ομάδα νέα παιδιά υπήρχαν όροι… Τις εποχές που Φίλαθλοι της Σπάρτης έτρεμαν να πουν τη γνώμη τους για την ομάδα της καρδιάς τους…