ΣΠΑΡΤΗ.Την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ξένων γλωσσών Moose Language Schools εκδήλωση με βασικό στόχο την ενημέρωση των γονέων και των σπουδαστών για τα νέα δεδομένα στο χώρο της εκπαίδευσης.

Ο διευθυντής της σχολής Γιώργος Μουστόγιαννης αναφέρθηκε με θέρμη στο τρίγωνο της εμπιστοσύνης που σχηματίζουν οι μαθητές, οι γονείς και η σχολή και στη μεγάλη σημασία της συνεργασίας όλων των μερών στην πρόοδο και στη σωστά δομημένη μάθηση.

Μάλιστα αναφέρθηκε διεξοδικά στα στάδια αξιολόγησης των μαθητών και κατάταξης τους στη σκάλα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Ο κύριος Μουστόγιαννης δεν δίστασε να αναφερθεί και στον ανταγωνισμό μεταξύ των σχολών που συχνά μπερδεύει και διχάζει τους γονείς.

Έξω θα ακούσετε να λέγονται διάφορα πάνω στο θέμα, περισσότερο από ποτέ, δημιουργώντας πολλές φορές και σύγχυση σε όλους, λόγω της κρίσης της οικονομικής, της ηθικής αλλά και του ανταγωνισμού. Βέβαια, για μένα δεν υπάρχει ανταγωνισμός αν ο καθένας κάνει τη δουλειά του με τη δική του εκπαιδευτική σφραγίδα, τόνισε ο διευθυντής της σχολής.