ΑΜΥΚΛΕΣ. Οι γνωστοί – άγνωστοι διέλυσαν και πάλι το Σχολείο Αμυκλών. Όπως αναφέρει σε σημείωμά του ο διευθυντής του Σχολείου κ. Αρβανίτης δεν αρκεί η αποκατάσταση των ζημιών από τον Δήμο.

«Σήμερα το πρωί ερχόμενοι στο σχολείο αντικρίσαμε άλλη μια εικόνα καταστροφής. Είχε καταστραφεί μέρος του δικτύου ύδρευσης, έλειπαν όλες οι βρύσες από το προαύλιο χώρο και δεν είχαμε νερό σε κανένα από τους χώρους του σχολείου. Τα παιδιά και το προσωπικό δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες, να πλύνουν τα χέρια τους και να πιουν νερό. Ειδικά αυτή την εποχή με την έξαρση της εποχικής γρίπης και τις οδηγίες του Υπουργείου η τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι βασική προτεραιότητά μας. Με αφορμή το παραπάνω γεγονός αποφασίσαμε σήμερα να αναστείλουμε τα μαθήματα του Πρωινού και του Ολοήμερου Τμήματος παραμένοντας στο χώρο του σχολείου έως τη λήξη του διδακτικού μας ωραρίου.

Επιπλέον θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε για:
• τους συνεχόμενους βανδαλισμούς στο σχολείο μας (καταστροφή κλιματιστικών, κλοπή πετρελαίου, κλοπή ρεύματος, καταστροφές στα αυτοκίνητα των φυλάκων και εκπαιδευτικών, κλοπές προσωπικών ειδών του προσωπικού κλπ.)
• Έλλειψη θέρμανσης στην αίθουσα υπολογιστών (λυόμενο)
• Ελλιπής και αποσπασματική φύλαξη από το Δήμο.
• Έλλειψη φωτισμού τις βραδινές ώρες

Δεν αρκεί η απλή αποκατάσταση μέρους των καταστροφών από το Δήμο.
Ζητάμε 24ωρη αξιόπιστη φύλαξη του σχολείου και τα Σαββατοκύριακα – διακοπές – αργίες.
Αποκατάσταση των προβολέων για να φέγγουν το βράδυ.
Εντατικότερες περιπολίες της αστυνομίας».