Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Ιωάννης Π. Κουμουνδούρος
Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στην Αναβρυτή ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 89χρονου Ιωάννη Π. Κουμουνδούρου. Ευχαριστούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Παναγιώτης – Παναγιώτα Κουμουνδούρου και Κυριακούλια – Παναγιώτης Αλεβετσοβίτης, τα εγγόνια του Στρατής, Γιάννης, Παναγιώτα, Γιάννης και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Καλογεροπούλου – Χίου
Το Σάββατο 2 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Καλογεροπούλου – Χίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της, η μητέρα της, τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αγγελική Χ. Δαλαμάγκα
Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 08:00 πμ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγγελικής Χ. Δαλαμάγκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κώστας και Ελένη, τα εγγόνια της Βαλέρια, Χριστίνα, Αγγελική και Χρήστος, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Anatolie Persu
Το Σάββατο 2 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Anatolie Persu. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Λίλια η μητέρα του Θεοδοσία, τα παιδιά του Στέλλα -Γιώργος Ρουμπής, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Γ. Μασγανά
Την Κυριακή 3 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βασσαρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αναστασίας Γ. Μασγανά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σωτήρος – Μαντώ Μασγανά και Βούλα – Πάνος Βαρελά, τα αδέρφια της Νίκος – Βούλα Μιχόπουλο και Τούλα - Κώστας Καγκλής, τα εγγόνια της Αναστασία, Μαρία, Χαρίλαος και Γιώργος, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αφροδίτη Γ. Καρκαμπάση
Την Κυριακή 3 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στη Κονιδίτσα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αφροδίτης Γ. Καρκαμπάση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δέσποινα και Δημήτρης, τα αδέρφια της Αναστασία, Νικόλαος, Κωνσταντίνα, Σταμάτης, Αικατερίνη, Εμμανουήλ, Κωνσταντίνος, Ηλίας, Δημήτριος και Νικολέτα, τα εγγόνια της Γεωργία και Ιωάννης, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη Ι. Κλουτσουνιώτη (Χήρα)
Την Κυριακή 3 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Θεολόγο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Ι. Κλουτσουνιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σοφία – Θέμης Λεμπέσης και Ιφιγένεια – Σταύρος Κορίνης, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Θεόδωρος Πολυμενάκος
Την Κυριακή 3 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στη Σπαρτιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Πολυμενάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα τα παιδιά του Επαμεινώνδας και Αλεξάνδρα, τα αδέρφια του , τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αικατερίνη Π. Κουδούνη
Την Κυριακή 3 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αικατερίνης Π. Κουδούνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτριος – Ερμιόνη Κουδούνη, Βασίλειος Κουδούνης και Μοναχός Νεκτάριος Κουδούνης, τα εγγόνια της Κατερίνα και Παρασκευάς, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.