Εγκαίνια νέων καταστημάτων Market In στο νομό Λακωνίας

Με 40 εργαζόμενους και δύο καταστήματα μέσα στη Σπάρτη05-03-2019 08:20   

ΣΠΑΡΤΗ. Η 100% ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Market In» πιστή στο όραμα της επεκτείνει το δίκτυο των καταστημάτων της, εστιάζοντας στις ανάγκες ολοένα και περισσότερων πελατών της περιφέρεια της χώρας μας.

Ανοίγοντας την Δευτέρα 04/03/2019 δύο νέα υπερσύγχρονα καταστήματα στο Κέντρο της Σπάρτης στα παρακάτω σημεία εξυπηρέτησης:

1) Ορθίας Αρτέμιδος 85 & Δωριέων , κατάστημα 800τ.μ. με 6 ταμεία όπου θα απασχολεί 28 άτομα προσωπικό και θα διαθέτει 40 θέσεις πάρκινγκ. Εκτός από τα κλασικά τμήματα παντοπωλείου ενός σούπερ μάρκετ , θα έχει μεγάλο τμήμα φρέσκων οπωρολαχανικών, τυριών, αλλαντικών & delicatessen. Επίσης διαθέτει κρεοπωλείο και καφέ με πλούσια ποικιλία προϊόντων. Το κατάστημα δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες για εξυπηρέτηση κατ’οίκον.

2) Λυκούργου 121 & Λεωνίδου , κατάστημα 280τ.μ. με 3 ταμεία , όπου θα απασχολεί 12 άτομα προσωπικό. Είναι το σύγχρονο μοντέλο μικρομεσαίου καταστήματος πόλης με μεγάλη ποικιλία και με έμφασή στα φρέσκα προϊόντα. Το κατάστημα δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες για εξυπηρέτηση κατ’οίκον.

Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετηθούν σε προσφορές 1+1, για όλες τις κατηγορίες προϊόντων αλλά και να λάβουν δωροεπιταγές αξίας 5€ για τις επόμενες αγορές τους.

Επιπλέον , θα υπάρξει μεγάλος διαγωνισμός με κλήρωση ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου MAZDA 2 , για αγόρες αξίας 20€ και άνω με την χρήση της Daily Card.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ