Τρείς πρόεδροι δεν αναγνωρίζουν την καθολικότητα του αιτήματος για μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς26-02-2019 13:43   

ΣΠΑΡΤΗ. Oι πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης, της Ομοσπονδίας Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επιχειρηματιών Λακωνίας και των Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Λακωνίας ανταπαντούν στην απάντηση του Δήμου στα Μ.Μ.Ε σε επιστολές – ανακοινώσεις των Επιτροπών κατοίκων Λάκκας και Νέου Κόσμου Σπάρτης για την θέση της Δημοτικής Αρχής.

«Αναφορικά με την μεταφορά και λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς στις παραπάνω περιοχές κάθε Τετάρτη,  κάνουμε την παρατήρηση,  εκπεφρασμένη είναι μόνο η πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής και τα όργανα που ελέγχει, και όχι το σύνολο των επαγγελματικών συλλόγων, παραγωγοί, έμποροι και η Ομοσπονδία Επαγγελματικών & Βιοτεχνών Εμπόρων που διαφωνούν κάθετα.

Οι αυτοπροσδιοριζόμενοι εκπρόσωποι αυτών των περιοχών,  γιατί μόνο δυο βλέπουμε  και γνωρίζουμε,  με ανακοινώσεις τους προσπαθούν να εκβιάσουν την απόφαση της επιτροπής έχοντας θέση στόχο ζωής να πάνε Λαϊκή στην εξώπορτα του σπιτιού τους.

Εμείς χωρίς παρεμβάσεις, εκβιασμούς περιμένουμε την απόφαση της ενιαμελούς επιτροπής εκτιμώντας ότι 3000 υπογραφές μόνο σε μια ημέρα και η θέληση των Επαγγελματικών Φορέων θα ικανοποιηθεί βοηθώντας στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης και όλων των επαγγελματικών ομάδων».

Η θέση των προέδρων είναι σεβαστή. Ωστόσο χρήσιμο είναι να θυμίσουμε μέσα από το ρεπορτάζ του notospress.gr ότι στον Νέο Κόσμο και στο Ψυχικό καταγράφηκε ομόθυμη και επίμονη η διεκδίκηση της Λαϊκής της Τετάρτης.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ