Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αντώνιος Ηλ. Ξυδιάς

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 92χρονου Αντώνιου Ηλ. Ξυδιά. Στη Κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Ηλίας – Κωσταντίνα Ξυδιά, Γεώργιος – Νικολέτα Ξυδιά και Σταυρούλα (χήρα) Βασιλείου Ξυδιά, τα εγγόνια του Αντώνιος, Παναγιώτης, Αντώνιος , Μαρία - Παναγιώτα και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Ηλ. Μουνδρούκα

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Πικουλιάνικα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αναστασίας Ηλ. Μουνδρούκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο γιος της Θεόδωρος, τα ανίψια της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Θεόδωρος Μανδαμαδιώτης

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Μανδαμαδιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταυρούλα, τα παιδιά του Γαρυφαλιά – Νικόλαος Ορφανός και Αθηνά – Ιωάννης Παναγιωτόπουλος , τα εγγόνια του Δημήτρης , Δημήτρης, Βασιλική, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Π. Καπετανέας

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στον Ιερό ναό Αγίας Ειρήνης στη Μαγούλα-Παλαιολόγια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Π. Καπετανέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Παναγιώτης και Δημήτρης – Κανέλλα Καπετανέα, τα εγγόνια του Δέσποινα, Γιώργος και οι λοιποί συγγενείς του.

Δήμητρα Κ. Βελίκα

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δήμητρας Κ. Βελίκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ηλίας- Νεκταρία Βελίκα και Κωνσταντίνα Βελίκα, ο εγγονός της Κωνσταντίνος, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αθηνά Ν. Ασπιώτη

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αθηνάς Ν. Ασπιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ηλίας – Ελένη και Κωνσταντίνα – Γιώργος, τα εγγόνια της Αθηνά ,Νικόλαος, Παναγιώτης και Χριστίνα, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.