ΣΠΑΡΤΗ. Στα πλαίσια της διοργάνωσης μιας σειράς ενημερώσεων της Ομοσπονδίας PALSO σε ολόκληρη την Ελλάδα, η διεύθυνση του κέντρου ξένων γλωσσών Moose Language Schools του Γεωργίου Μουστόγιαννη βρέθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στις 17:00 στο ξενοδοχείο Mystras Grand Palace Resort & Spa.

Σκοπός της ενημέρωσης, την οποία έκαναν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας PALSO κύριος Βασίλης Κροντήρης μαζί με το φοροτεχνικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας κύριο Ιάκωβο Γκούμα, ήταν να ενημερωθούν τα μέλη του Συλλόγου Ι.Κ.Ξ.Γ. PALSO Νομού Λακωνίας για θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

«Ήταν μία ευχάριστη ενημέρωση ουσίας με ενδιαφέρον καθώς οι κύριοι Β. Κροντήρης και Ι. Γκούμας απάντησαν στις ερωτήσεις των μελών του συλλόγου σε έναν εξαιρετικό χώρο σε ένα ζεστό κλίμα. Μπράβο λοιπόν στην Ομοσπονδία PALSO και Μπράβο στο Σύλλογο Ι.Κ.Ξ.Γ. Νομού Λακωνίας! Όπως έχουμε επισημάνει άλλωστε και θα συνεχίσουμε να το τονίζουμε, για μας η διδασκαλία των αγγλικών δεν είναι απλά μια δουλειά, είναι τρόπος ζωής. Η δουλειά μας δεν τελειώνει με το τέλος του μαθήματος. Επιμορφωνόμαστε συνεχώς, μελετάμε και προσαρμόζουμε την διδασκαλία και τις υπηρεσίες μας στις απαιτήσεις της εποχής μας φροντίζοντας πάντα να κρατάμε τον πήχη ψηλά – πρώτα σε μας και μετά στους μαθητές μας» δήλωσε ο Διευθυντής Σπουδών του Moose Language Schools Γιώργος Μουστόγιαννης.