Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Ευθύμιος Δημητρόπουλος

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 74χρονου Ευθύμιου Δημητρόπουλου. Ευχαριστούν για συμμετοχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Παναγιώτης - Άννα Δημητροπούλου, Μελιτινή Δημοτροπούλου και Μελέτης Δημητρόπουλος, τα εγγόνια του Ισιδώρα, Ευθύμιος και Μαρία, η αδερφή του Σοφία, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αντώνης Ε. Μπάλτσας

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 85χρονου Αντώνη Ε. Μπάλτσα. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Εξακουστή, τα τέκνα του Αγγελική – Παναγιώτης, Ελισσαίος και Μαρία –Habib, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Τρουγκάκου (χήρα Παναγιώτη)

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Μυστρά ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 81χρονης Μαρίας Τρουγκάκου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά του Ιωάννης – Σταματική και Σάββας, τα εγγόνια της Παναγιώτης, Ιάσωνας, Αλέξανδρος και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Ι. Τσόπελας

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 8:30 πμ. Στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Ι. Τσόπελα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Καλλιόπη τα παιδιά του Γιώργος – Έστα και Αγγελική, τα εγγόνια της Αλεξάνδρα, Αναστασία και Αθηνά , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Χρυσούλα Γ. Καλομοίρη

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Κλαδά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χρυσούλας Γ. Καλομοίρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταματική Ε. Τσαγκαράκη

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταμτικής Ε. Τσαγκαράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δήμητρα (χήρα) Π. Ζάχου, Δημήτρης – Ουριανία Τσαγκαράκη, Ουρανία (χήρα) Α. Τσαγκαράκη, Ευανθία Τσαγκαράκη και Αικατερίνη Α. Τσαγκάρη, τα αδέρφια της Γρηγόρης Γρηγοράκος, Βασίλειος Γρηγοράκος και Ανθούλα Μανιάτη, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Γ. Γεωργοπούλου

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στο Λευκόχωμα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Γεωργοπούλου. Στο μνημόσυνη καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αγγελική και Νικόλαος – Τασία, τα εγγόνια της Ζώης- Κωνσταντίνα, Κωνσταντίνα – Αθανάσιος , Παναγιώτα και Ασπασία , το δισέγγονο της Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς της.

Σάββας Σ. Τσολακίδης

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σάββα Σ. Τσολακίδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Γεωργία – Δημήτρης Τομάρας , ο εγγονός του Γιώργος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Π. Ζορμπάς

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Π. Ζορμπά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Παντελής, Σταύρος και Αλέξανδρος, οι γονείς του Παντελής Ζορμπάς – Ειρήνη Χαρίση, τα αδέρφια του Αποστόλης – Αγγελική Ζορμπά, Ματίνα - Παναγιώτης Σαξιώνη, Θανάσης – Ευτυχία Χαρίση και Βασίλης – Αλέξανδρα Χαρίση, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Η. Αναγνωστόπουλος

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στη Κονιδίτσα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτριου Η. Αναγνωστόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Θεοδώρα, τα παιδιά του Ηλίας, Βασίλης και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Ματάλα

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αναστασίας Ματάλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.