Καθαρές κουβέντες και όχι «παζάρια» ζητούν για τη Λαϊκή της Τετάρτης στη Σπάρτη19-02-2019 08:32   

ΣΠΑΡΤΗ. Οι Επιτροπές Κατοίκων Λάκκας και Νέου Κόσμου – Ψυχικού Σπάρτης κάνουν νέα παρέμβαση για τη μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης.

«Τελευταίως , στο παζάρι της Σπάρτης «πωλείται»  ως «ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ»  η φήμη  ότι η 9μελής  Επιτροπή  Λαϊκών Αγορών της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας  θα απορρίψει το καθολικό αίτημα χιλιάδων κατοίκων για τη μετακίνηση της λαϊκής  αγοράς της Τετάρτης στις συνοικίες .
Ξέρουν, άραγε, κάποιοι, κάτι που εμείς οι κάτοικοι αγνοούμε ;

Με δεδομένο πως  η 9 μελής αυτή επιτροπή έχει συγκροτηθεί με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχου (Άρθρο 28 – Νόμος 4497/2017) και μετέχουν σ’ αυτήν 6 μέλη εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας  , 1 μέλος εκ μέρους του Δήμου Σπάρτης  και  2 μέλη εκ μέρους των παραγωγών  και πωλητών της Λαϊκής (υπάρχει –δηλαδή - συντριπτική πλειοψηφία της Περιφερειακής Ενότητας  Λακωνίας και του Δήμου Σπάρτης ) κι επειδή η απόφαση για μετακίνηση της Λαϊκής είναι ξεκάθαρα  θέμα πολιτικής βούλησης  καλούμε την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Τζανετέα Αδαμαντία και τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαγγέλη  Βαλιώτη , ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης της Επιτροπής , να εκφράσουν δημοσίως και με σαφήνεια την πολιτική τους βούληση σχετικά με το θέμα αυτό, ώστε να μην πλανώνται, πουθενά, σκοτεινά σημεία.»

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ