ΣΠΑΡΤΗ. Ο ΑΟΧ / Κισσαμικός μετά από ένα πολύ καλό ματς με την Σπάρτη επικράτησε με 4-1. Το 1-0 έκανε στο 7' ο Σάλιακας με δυνατό σουτ. Στο 10ό λεπτό ο Κουσκουνάς φώναξε πως η μπάλα πέρασε την γραμμή από σουτ του που έβγαλε ο Ζαχαριουδάκης. Στο 31' ο Ρίσκι έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ μετά από μπαλιά του Σάλιακα. Η μπάλα βρήκε το δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Στο 68' με σουτ ο κουσκουνάς έκανε το 3-0. Στο 88' ο Κουσκουνάς με σουτ μετά από συνεργασία με τον Σάλιακα έκανε το 4-0 και στο 93' ο Καινούργιος μείωσε στο τελικό 4-1.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Τόλι, Καραγεώργης, Φαζός, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Μουμίν (72' Τεγούσης), Σάλιακας, Βρεττός, Ρίσκι (80' Χαλκιαδακης) και Κουσκουνάς.

Σπάρτη (Σατσιάς): Σφέτσος, Φραγκούλης, Καλούσης, Βαλμάς, Νάτσης, Λώλος, Ζαχαριουδάκης, Αγγελόπουλος, Τουρέ (69' Ρόμο), Γκαλβάο (55' Τιράρ) και Καινούργιος.

Η διοίκηση της Σπάρτης, μετά την ήττα από τον ΑΟΧ Κισσαμικό κάλεσε τον κόσμο να έχει υπομονή και τους προέτρεψε να δουν τη διαφορά που υπάρχει στο μπάτζετ.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ομάδα μας σήμερα έχασε έναν αγώνα, μια μάχη και όχι τον πόλεμο μην απογοητευόμαστε, μην λέμε όταν κερδίζουμε θα μείνουμε και όταν χάνουμε θα πέσουμε, θέλει λίγο υπομονή. Έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες και πρέπει να βοηθήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται και αυτοί, αλλά μην ξεχνάμε ότι σήμερα έλειπαν τρεις βασικοί μας Κολτσίδας, Τιεντσέ με κίτρινες και με πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι ο τερματοφύλακας Πάντος.

Κοιτάξτε την 18άδα του Κισσαμικού ποιους παίκτες είχε και ποιους απέκτησε και τι μπάτζετ έχει... Εμείς και οι παίκτες θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας και θα τα καταφέρουμε».