ΣΠΑΡΤΗ. «Κάποια στιγμή τα μέλη της δημοτικής πλειοψηφίας στον Δήμο Σπάρτης θα πρέπει να συνεννοηθούν». Αυτό λένε σε όλους τους τόνους δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Δεν είναι δυνατόν όταν ο Δήμαρχος Βαλιώτης κάνει λόγο στα ΜΜΕ για κτυπήματα εναντίον του, κάτω από τη ζώνη, από πολιτικούς αντιπάλους, οι συνεργάτες του - και μάλιστα ο πρόεδρος του Συμβουλίου και ο Δημαρχεύων - να καταλαβαίνουν το αντίθετο! Από τη στιγμή που αποτελούν την Δημοτική Αρχή Σπάρτης θα πρέπει να λειτουργούν συντονισμένα, να είναι και να δείχνουν ταυτισμένοι στα κρίσιμα θέματα και βέβαια να εκφέρουν λόγο συνεπή και σαφή και όχι, πολλές φορές, πολιτικά ακατανόητο έως και επικίνδυνο για ανεπανόρθωτες παρεξηγήσεις.

Δυστυχώς για την Δημοτική Αρχή Σπάρτης μια από τις μαύρες σελίδες της ιστορίας της γράφει τις λέξεις «αδέσποτα σκυλιά». Ακόμα και αν κάποιος θέλει να συγχωρήσει, να κατανοήσει και να γυρίσει αυτή τη σελίδα, δεν τον αφήνουν οι ασυντόνιστοι και μονίμως αιφνιδιασμένοι αλλά προβεβλημένοι συνεργάτες του Δήμαρχου Βαλιώτη.

Αντί λοιπόν να συντάσσουν μηνύσεις κατά των ΜΜΕ καλό θα ήταν να συνεννοηθούν και να καταλήξουν οι κ.κ. Βαλιώτης, Μοιράγιας και Αποστολάκος αν τελικά η υπόθεση με το «κολαστήριο των σκυλιών» της Σπάρτης είναι «στημένη» από πολιτικούς αντιπάλους τους και μάλιστα προεκλογικά, όπως καταγγέλλει ο Δήμαρχος, ή από τα ΜΜΕ όπως εννοεί ο πρόεδρος Μοιράγιας.

Αν δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο, και να αποδείξουν και να κατονομάσουν τους δράστες μιας τέτοιας υπόθεσης, τότε δύσκολα θα συνεννοηθούν και για τη σωτηρία του Δήμου Σπάρτης.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλες οι πτέρυγες του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης.