Πωλείται νεόδμητη μονοκατοικία 145 τ.μ., στη Μονεμβασιά, 2 επίπεδα, υπερυψωμένου ισογείου - 1ου, 6 υ/δ, κατασκευή '14, 3 μπάνια, επιπλωμένη, σε οικόπεδο 539 τ.μ., αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμός, τζάκι, ηλιακός, θέα θάλασσα, πάρκιν, αποθήκη, κήπος. Η νεόκτιστη παραδοσιακή μονοκατοικία βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το κάστρο της Μονεμβασίας σε ιδανική τοποθεσία, με θεά τη θάλασσα με μοναδική διακόσμηση από χειροποίητες κατασκευές από τοπικούς καλλιτέχνες.

Aποτελείται συνολικά από τρεις σουΐτες:

1) Δίκλινη Σουίτα με θέα θάλασσα 25m2. Αυτή η πετρόκτιστη σουίτα έχει έντονο το παραδοσιακό στοιχείο, με βάση το ξύλο.Το μεγάλο αυτόνομο μπαλκόνι της προσφέρει θέα στη θάλασσα και στο κάστρο της Μονεμβασιάς. Το δωμάτιο εκτός από στρώματα και μαξιλάρια ύπνου της γνωστής εταιρίας Coco-Mat περιλαμβάνει καθιστικό με τζάκι, θυρίδα ασφαλείας, μίνι ψυγείο, και δωρεάν Wi-Fi.

2) Δίκλινη Σουίτα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και θέα θάλασσα 45m2 Αυτή η κομψά διακοσμημένη σουίτα με μπαλκόνι που βλέπει το κάστρο της Μονεμβασιάς και το Αιγαίο πέλαγος, περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία, μεγάλο ψυγείο, κουζίνα με κεραμικές εστίες ,μαγειρικά σκεύη, βραστήρα καθώς και φούρνο μικροκυμάτων. Επίσης διαθέτει υπνοδωμάτιο με στρώμα και μαξιλάρια της γνωστής εταιρίας coco-mat, λευκά είδη και μπουρνούζια Guy Laroche, θυρίδα ασφαλείας. Το μπάνιο του έχει ντουζιέρα με στήλη υδρομασάζ και καμπίνα ντους ψιλής βροχής.

3) Αυτόνομη πολυτελής σουίτα 70 m2 Με 2 ξεχωριστά υπνοδωμάτια και τζάκι, αυτή η αυτόνομη πολυτελής κλιματιζόμενη σουίτα βγαίνει σε μπαλκόνι με ξύλινη τραπεζαρία και έχει θέα το κάστρο της Μονεμβασιάς και το Αιγαίο Πέλαγος.

Τιμή 390.000 ευρώ.

Πληροφορίες: SPARTALAND Real Estate



Χρήστος Κ. Πριστούρης


Λυκούργου 95, Σπάρτη



τηλ. 27310 29080, 6977617555


email: info@spartaland.gr


www.spartaland.gr