Έφυγαν Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Διαμάντω Πολίτου -Δρακουλάκου
Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Καμίνια - Δάφνη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 68χρονης Διαμάντως Πολίτου -Δρακουλάκου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή ο σύζυγός της Βασίλειος, τα παιδιά της Γεώργιος - Ιωάννα Κυριάκος, τα εγγόνια της Βασίλειος και Ελένη, τα αδέρφια της Παναγιώτης - Άννα και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Διδάχος
Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίος Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Διδάχου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Τασία, τα παιδιά του Κωνσταντίνα - Ευστράτιος και Φίλιππος Διδάχος, τα εγγόνια του Παναγιώτης και Αναστασία, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Αν. Χριστοφιλάκου
Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Αν. Χριστοφιλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Αναστάσιος, τα παιδιά της Αρτέμης - Τατιάνα , Παναγιώτης - Μαριλένα και Κωνσταντίνος - Ρουμπίνη, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της Ευαγγελία Γρηγόρη και Ιωάννης Γρηγόρης και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Ευστρ. Κωνσταντακάκος
Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Ευστρ. Κωνσταντακάκος. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Παναγιώτης, Ευστράτιος και Ηλίας - Γεωργία, τα εγγόνια του Νικόλαος, Ελένη και Ιωάννης, τα δισέγγονα του, τα τρισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Α. Μόρφης και Αθανάσιος Π. Μόρφης
Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Πελλάνα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεώργιου Α. Μόρφη και 40ήμερο μνημόσυνο του Αθανάσιου Π. Μόρφη. Στα μνημόσυνα καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, τα αδέρφια του, τα ανίψια τους και οι λοιποί συγγενείς τους

Κωνσταντίνος Ν. Κωνσταντόπουλος
Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στην Ιερά Μονή Ζερμπίτσας τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Ν. Κωνσταντόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη τα παιδιά του Νίκος και Ρούλα, τα εγγόνια του Νίκη, Άννα - Μαρία, Κωνσταντίνα και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευαγγελία Ν. Βέργαδου
Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Β’ Εργατικές Κατοικίες στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ευαγγελίας Ν. Βέργαδου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νίκος τα παιδιά της Ελένη - Παναγιώτης Ριζάκος, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Θεόδωρος Πολυμενάκος
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης σήμερα, ημέρα Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019, συνεδρίασε έκτακτα, μετά την πληροφορία του θανάτου του Θεόδωρου Πολυμενάκου, Εκπροσώπου Τοπικής Κοινότητας Σπαρτιάς Δήμου Σπάρτης και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος, ως ακολούθως:

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.

3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού.

4. Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα στην κηδεία του, να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας.