Συντήρηση οδικού άξονα Νεάπολη – Παλαιόκαστρο με 300.000€ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου08-02-2019 17:49   

ΝΕΑΠΟΛΗ. Μετά από εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδ. Τζανετέα το  Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την  υπ΄ αριθμόν 47/2019 Απόφασή του, ενέταξε στο τεχνικό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων το έργο: «Συντήρηση οδικού άξονα Νεάπολη – Παλαιόκαστρο» προϋπολογισμού 300.000,00€, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Μονεμβασίας.                                                  

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επισήμαναν  ότι το έργο αυτό αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της Νεάπολης προκειμένου να υπάρξει βελτιωμένη πρόσβαση προς το λιμάνι του Παλαιοκάστρου.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξασφαλίζοντας πόρους, από το πρόγραμμα δημοσιών επενδύσεων συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση των υποδομών της Λακωνίας. Στο αμέσως   επόμενο χρονικό διάστημα προχωρούμε  σε ένταξη και δημοπράτηση και άλλων σημαντικών έργων, όχι μόνο για τις συγκοινωνιακές υποδομές αλλά και στον τομέα της υγείας, του αθλητισμού, της παιδείας και του πολιτισμού.   

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ