Ανοιχτή Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Πρόγραμμα FLEX

Sparti TechLab & American Councils for International Education07-02-2019 08:27   

Future Leaders Exchange

ΣΠΑΡΤΗ. Το Sparti TechLab, τμήμα της Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης (ΔΚΒΣ), και τα American Councils for International Education, διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης για το πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών FLEX, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, στις 11.00, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης στον δεύτερο όροφο.

Το πρόγραμμα FLEX προσφέρει την ευκαιρία σε επιλεγμένους μαθητές να λάβουν υποτροφίες για να ταξιδέψουν στις Η.Π.Α. για ένα χρόνο, να μείνουν σε οικογένεια υποδοχής, και να φοιτήσουν σε αμερικανικό σχολείο.

Το FLEX χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Υπουργείο Εξωτερικών (U.S Department of State) των Η.Π.Α και οργανώνεται από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό American Councils for International Education.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου που είναι γεννημένοι από 1 Ιανουαρίου 2002 έως 15 Ιουλίου 2004. Η επιλογή των μαθητών γίνεται μέσω αξιοκρατικού και χωρίς κόστος διαγωνισμού που είναι ανοιχτός και σε μαθητές με αναπηρία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση για το πρόγραμμα στον ιστότοπο ais.americancouncils.org/flex.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι στην εκδήλωση ενημέρωσης όπου θα μπορέσουν να γνωρίσουν την ιστορία του FLEX, να μάθουν περισσότερα για την υποτροφία και το περιεχόμενο του προγράμματος καθώς και για τη διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ