ΣΠΑΡΤΗ. Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε στην Πάτρα την Κυριακή 3/2 η ομάδα του Μιχάλη Κωνσταντόπουλου για το εκτός έδρας παιγνίδι με την Παναχαϊκή 2014 και υποχρεώθηκε σε ήττα με 3-2 σετ.

Αν και οι αθλήτριες του Σπαρτιατικού βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ, κατάφεραν να βρουν το ψυχικό σθένος και τη συγκέντρωση και να γυρίσουν το παιγνίδι φτάνοντάς τo στο tie – beak. Η κόπωση όμως και οι ελάχιστες επιλογές από τον πάγκο – αφού στην αποστολή συμμετείχαν μόνο 9 αθλήτριες εκ των οποίων οι 6 είναι κορασίδες – στάθηκαν εμπόδιο στο να ολοκληρώσουν την μεγάλη ανατροπή. Ωστόσο κατάφεραν να προσθέσουν έναν πολύτιμο βαθμό στη φετινή συγκομιδή για την παραμονή στην κατηγορία.

Καθοριστική στην έκβαση του αγώνα ήταν η εμφάνιση της αρχηγού Ηρώς Λάμπρου. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν για μια ακόμη φορά οι μικρές αθλήτριες που δείχνουν να ωριμάζουν σε κάθε παιγνίδι και να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα παρά τις σχολικές υποχρεώσεις τους.

Στην Πάτρα βρέθηκε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Π. Πριστούρης προκειμένου να στηρίξει μαζί με αρκετούς γονείς τις αθλήτριες.

Επόμενο παιγνίδι της 10ης αγωνιστικής είναι εντός έδρας την Κυριακή 10-2-19 στις 18:00 με τον ΓΑΣ Παμβοχαϊκός.

Σπαρτιατικός Γ.Σ.: Προπονητές ( Κωνσταντόπουλος-Σταυρόπουλος)
Λάμπρου Η, Δημητριάδη Ν, Καπετάνιου Ε, Κουτσοβίτη Δ., Τσεμπελή Α, Πλειώτα Μ, Πετράκου Λ (λ), Βλαχοκωνσταντή, Παπασπυριδάκου Α.