ΣΠΑΡΤΗ. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 η ετήσια εκδήλωση μελών και φίλων του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κέντρο ΑΜΙ στη Μαγούλα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης - και ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του Δ. Σ. του Σωματείου, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου - αποφασίστηκε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον Δήμαρχο Ευρώτα κ. Δήμο Βέρδο για τη δημιουργία της πρώτης προσβάσιμης παραλίας για ΑΜΕΑ στο Ν. Λακωνίας και συγκεκριμένα στην τοπική κοινότητα Έλους (Παραλία Κυανή Ακτή). Την τιμητική πλακέτα απέδωσε ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου κ. Δημήτρης Κυριακούλιας.

Κατά την παραλαβή της πλακέτας ο κος. Δήμαρχος, Δήμος Βέρδος, ανέφερε πως θα τοποθετηθεί και στην παραλία των Τρινήσων ράμπα για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Ακόμα, ανέφερε πως είναι σε εξέλιξη η δημιουργία του Ε.Ε.Ε.Κ. στην τοπική κοινότητα Περιστερίου, Δήμου Ευρώτα, γεγονός που θα δόσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες του Νομού.