Πολλά τα ερωτηματικά για τον ρόλο επενδυτών και υπουργών με φόντο επενδύσεις στη Λακωνία04-02-2019 11:09   

Τρείς Λάκωνες εμπλέκονται στα δημοσιεύματα που επιχειρούν να δείξουν ότι υπάρχει συναλλαγή ανάμεσα στον ομογενή Πέτρο Ηλιόπουλο και στην υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά γύρω από την τουριστική επένδυση του Λάκωνα ομογενή στη Λακωνία. Πρόκειται για τον ομογενή Λάκωνα Πέτρο Ηλιόπουλο, για τον εκδότη της εφημερίδας «Μακελειό»Στέφανο Χίο και για τον Λάκωνα ρεπόρτερ στην Λακωνική Ομογένεια P.G.

 Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ μάλιστα όπως γράφει χαρακτηριστικά «μεταδίδει συνομιλία, που καίει πολλούς. Πρώτα απ όλα την κυρία Κουντουρά. Και μετά τον κολλητό της, τον κ. Κουίκ».
Έως ότου αποδειχθεί ποια είναι η αλήθεια το notopress.gr διατηρεί σοβαρές επιφυλάξεις και αναμένει απαντήσεις από κάθε πλευρά τις οποίες και θα δημοσιεύσει, προκειμένου οι Λάκωνες να πληροφορηθούν όλη την αλήθεια.

Γράφει το «Μακελειό»
«Το  αποκαλυπτικό ρεπορτάζ τής εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», για το ταξίδι - μυστήριο της Έλενας Κουντουρά στο Τορόντο, έχει προκαλέσει ποικίλες συζητήσεις. Στον Καναδά λέγονται πλέον πολλά, όσον αφορά τα ραντεβού που είχε, τα οποία κρατήθηκαν μυστικά από τα τοπικά ΜΜΕ, χωρίς να υπήρχε κάποιος λόγος. Ή μήπως… υπήρχε; Γιατί τα τετ-α-τετ που είχε με συγκεκριμένους ομογενείς επιχειρηματίες και οι «διευκολύνσεις» που ενδεχομένως τέθηκαν στο τραπέζι, πρέπει να διερευνηθούν, στη βάση φυσικά και των όσων είπε ο Πάνος Καμμένος για εκείνη, κάνοντας μάλιστα και σχετική ερώτηση στη Βουλή, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάτι… στραβό συμβαίνει με τα οικονομικά της. Και όλα αυτά, όταν τα ρεπορτάζ για τα δάνειά της απασχολούν όλο και περισσότερο την επικαιρότητα…

Τα ερωτήματα, πάντως, από το ταξίδι της στο Τορόντο, ερωτήματα που έθεσε η εφημερίδα μας και στο χθεσινό της φύλλο, παραμένουν αναπάντητα:

– Ποιος ήταν τελικώς ο σκοπός τού ταξιδιού της στο Τορόντο;

– Ποιους είδε από κοντά;

– Ποιους επιχειρηματίες συνάντησε και τι της πρότειναν ή τι της έδωσαν; Τα «200» για τη διευκόλυνση; Μήπως έχουν νομιμοποιηθεί οι καταγγελλόμενες προμήθειες και δεν το πήραμε χαμπάρι;

– Της ζητήθηκε η βοήθειά της για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 47 εκατ. ευρώ στη Λακωνία; Και τι «ανταλλάγματα» της πρότειναν; Τα «ενθυλάκωσε» ή απέπεμψε τους λεφτάδες;

-    Γιατί η Ομογένεια στον Καναδά γράφει τα χειρότερα για εκείνη και τη θάβει; Μια ματιά στον ομογενειακό Τύπο και τα εκεί ΜΜΕ που απαξίωσε με το ταξίδι της η κυρία υπουργός, που ψήφισε τα πάντα όλα, θα πείσει και τον πιο δύσπιστο, ότι εκεί, κάτι συνέβη.»


Με μεγάλη προσοχή πρέπει οι Λάκωνες να εξετάσουν τα γεγονότα διότι πιθανή συναλλαγή μπορεί να εκθέτει όχι μόνον τους πρωταγωνιστές αλλά και τους δευτεραγωνιστές στην υπόθεση της μεγάλης επένδυσης στη Λακωνία.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ