ΣΠΑΡΤΗ. Πληθαίνουν οι πληροφορίες σύμφωνα και με το isports.gr ότι το κόστος του εισιτηρίου για τον αγώνα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης μεταξύ της Σπάρτης και του Αιγινιακού θα ανέρχεται στα 25 ευρώ!

Όπως γράφει το isports.gr « ο κόσμος από το υστέρημά του έδινε τα 10 ευρώ ή τα 20 για να πάει μαζί με το παιδί του να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, τώρα θα αναγκαστεί να βάλει ακόμη πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη πληρώνοντας 50 ευρώ!

Είναι ανήκουστο να πρέπει κάποιος να πληρώσει 25 ευρώ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι μεταξύ των δύο τελευταίων ομάδων της βαθμολογίας της Football League, της Σπάρτης και του Αιγινιακού στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης και 10 ευρώ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ!

Ακόμη και όταν ο Ολυμπιακός είχε αγωνιστεί για το Κύπελλο Ελλάδας στη Σπάρτη υπήρχαν εισιτήρια με 10 ευρώ σε δύο θύρες, την 1 και την 6.

Μάλιστα εξαιτίας της βαθμολογικής σπουδαιότητας του αγώνα της Κυριακής – πρόκειται για αγώνας δίχως αύριο – θα περίμενε κάποιος το εισιτήριο να είναι σε πολύ χαμηλή τιμή, π.χ. 5 ευρώ, για να έρθει ακόμη περισσότερος κόσμος στο γήπεδο.

Αντιθέτως η τιμή είναι η πιο ακριβή που ορίστηκε ποτέ σε αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης και προκαλεί πολλές και μεγάλες απορίες.

Ελπίζουμε σαν isports.gr να πέσουμε εντελώς έξω στην συγκεκριμένη είδηση και να μην ισχύει η ανωτέρω τιμή. Πληροφορίες που ακουγόντουσαν εδώ και πολλές ημέρες. Όσες φορές και να το σκεφτεί κάποιος φαίνεται απίστευτο και πολύ δύσκολο να το πιστέψει αν δεν δει το εισιτήριο μπροστά του.

Αναμένουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ καθώς και το σκεπτικό που ορίσθηκε ή συγκεκριμένη τιμή».

Αν τελικά ισχύσει αυτή η τιμή, θα υπάρξει κάποια εξήγηση από την διοίκηση της ομάδας που θα ερμηνεύει γιατί ένα εισιτήριο θα έχει τιμή μετοχής…