Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Θεόδωρος Ζ. Κατσίχτης

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 88χρονου Θεόδωρου Ζ. Κατσίχτη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Κατίνα, τα αδέρφια του , τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεόδωρος Αδαμάκος

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Αδαμάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ανασταστία, τα παιδιά του Μαρία – Χαρίλαος Δημητρόπουλος και Νικόλαος Αδαμάκος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Κυριακούλιας

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κυριακούλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Σταύρος – Γιούλα και Θεόφιλος, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος, Κατερίνα και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Σπυρόπουλος

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Σπυρόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, τα παιδιά του Σπυριδούλα και Φώτης, τα εγγόνια του Σοφία, Δημήτρης και Γιώργος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα (Πιπίτσα) Βαβαρούτσου

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Θεόδωρου στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας (Πιπίτσα) Βαβαρούτσου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα ξαδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Σαράντος Ν. Σαραντόπουλος

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σαράντου Ν. Σαραντόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Νίκος – Κατερίνα και Γιάννης – Τζένη, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος, Σταύρος και Σταυρούλα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασιλική Α. Κάρκουλα

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Α. Κάρκουλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης – Μαρία, Γιάννης – Κωνσταντίνα και Κώστας, τα εγγόνια της Βασιλική, Σοφία, Αναστασία και Αναστάσης, τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Ηλ. Καλογερόπουλος (Συνταξιούχος εργολάβος οικοδομών)

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 9.30 π.μ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Ηλ. Καλογερόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα του Ανίτα Καλογεροπούλου και Γεώργιος Κοκκοκιός, τα εγγόνια του Παναγιώτης Βρουστούρης, Αγγελική Μαραγκού, Ιωάννης Βρουστούρης και Λένα Μαργιώλα, τα δισέγγονα του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Χρ. Μπότσας

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Χρ. Μπότσα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Καλλιόπη –Νικόλαος Γκουβάτσος και Χριστίνα – Βασίλειος Καρλαύτης, τα εγγόνια του Γεώργιος, Χρήστος, Ταμάρα, Πολυζώης και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Ι. Πολυδεράκης

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Ι. Πολυδεράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ιωάννης – Γεωργία και Παναγιώτης, τα εγγόνια του Ελένη – Χαράλαμπος, το δισέγγονο του Μαρία – Ελένη και οι λοιποί συγγενείς του.