Ο Τσίπρας διχάζει την κοινωνία και υποτιμά τους πολίτες, επειδή πιστεύει ότι κατ' αυτόν τον τρόπο θα έχει προσωπικό όφελος…

Σε συνέντυξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Πειραιάς Κανάλι Ένα 90.4 fm ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος αναφερόμενος στην Κυβέρνηση έκανε λόγο για άθλιες δοσοληψίες.
Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε μάρτυρες ενός παιχνιδιού ανταλλαγής μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου. Θα υπουργοποιηθούν ο Παπαχριστόπουλος και ο Κουίκ ενώ η κ. Σκλαβενίτη θα είναι βουλευτής. Πρόκειται για άθλιες δοσοληψίες. Η απαξίωση των θεσμών συνεπάγεται έλλειψη συμμετοχής των πολιτών στις εκλογές, που έχουν απογοητευτεί από τους πάντες. Ο Τσίπρας γνωρίζει ότι, αν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στην κάλπη, η Νέα Δημοκρατία αλλά και το Κίνημα Αλλαγής θα πάνε ψηλά ενώ ο ίδιος θα καταποντιστεί. Το Κίνημα Αλλαγής είναι πιο συσπειρωμένο από ποτέ. Χθες το βράδυ ήμουν σε μια συγκέντρωση. Το Κίνημα Αλλαγής έκοψε την πίτα στο Μάτι. Είχε κοσμοπλημμύρα. Με σεβασμό στις δημοσκοπήσεις, νομίζω ότι δεν αποτυπώνεται η δυναμική του συγκεκριμένου κόμματος σε αυτές. Ο Τσίπρας διχάζει την κοινωνία και υποτιμά τους πολίτες, επειδή πιστεύει ότι κατ' αυτόν τον τρόπο θα έχει προσωπικό όφελος. Δηλαδή, θέλει να πει ότι, όποιος πήγε στα συλλαλητήρια είναι ακροδεξιός; Δεν ντρέπεται; Με τον λαϊκισμό εμπόδισε το ελληνικό λαό να κατανοήσει την οικονομική κρίση. Το παλαιό πολιτικό σύστημα έδωσε την λύση ενώ το νέο πολιτικό σύστημα, που έφτιαξε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Καμμένο, παρέτεινε την κρίση».