Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κ. Μητσοτάκης συμμετείχε σε σύσκεψη με τους νέους Γραμματείς του Κόμματος. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Να πω καλή συνέχεια στους παλιούς και καλή δύναμη στους καινούργιους. Ευχαριστώ πάρα πολύ, ειδικά τα νέα μέλη του κομματικού μας επιτελείου για τη συμμετοχή σε αυτήν την κοινή προσπάθεια την οποία συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά, έχουμε κάτι παραπάνω από 100 ημέρες μέχρι το ορόσημο των εκλογών της 26ης Μαΐου διότι εκεί ξέρουμε μετά βεβαιότητας ότι θα γίνουν εκλογές. Δική μου εκτίμηση είναι ότι θα έχουμε και εθνικές εκλογές οι οποίες θα συμπέσουν με τις ευρωεκλογές. Και έχουμε πάρα πολλή δουλειά μπροστά μας σε όλα τα πεδία οπότε να πω και πάλι καλή δύναμη και θα με βλέπετε και εμένα πολύ συχνά, και θα σας κρατάμε σίγουρα σε εγρήγορση».

Να σημειωθεί ότι Γραμματέας Οικουμενικού Ελληνισμού είναι ο Παναγιώτης Σκανδαλάκης ενώ ο Κυριάκος Διαμαντάκος είναι αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων ΝΔ. Μάλιστα ο Κ. Διαμαντάκος σε μήνυμά του εκφράζει τις ευχαριστίες του για την επιλογή του:
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η σημερινή απόφαση του Πρόεδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να με ορίσει σε μια πολύ σημαντική θέση για την παράταξη, αυτή του Αναπληρωτή Γραμματέα Επιστημονικών φορέων της ΝΔ.
Η επιλογή αυτή τιμά μέσα από το πρόσωπο μου και την Λακωνία μας που πάντα βρίσκεται στην επάλξεις για την επικράτηση των ιδεών της ΝΔ .
Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω ολόψυχα για αυτό . Υπόσχομαι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε δίνοντας -όπως κάνω πάντα- όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων της Παράταξης μέσα από το νέο μετερίζι που τάχθηκα να υπηρετήσω.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τον Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη και να του ευχηθώ καλή δύναμη στο έργο του μέσα σε μια δύσκολη εκλογική χρονιά».