Αλατσάς ΓεώργιοςΠροδόθηκε η Μακεδονία μας την Πέμπτη 25/1 2019. Πρώτα θα επιχειρηματολογήσω για το γιατί η συμφωνία είναι προδοτική ,αφού αναλύσω τα υπέρ και τα κατά ,και μετά θα αναφέρω και τα ονόματα των προδοτών.

Μοναδικά υπέρ της συμφωνίας είναι ότι μέσα στη συμφωνία αναφέρεται ότι η γλώσσα τους είναι νότιο σλαβική και ότι η ιστορία τους δεν έχει καμία σχέση με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό ,κουλτούρα και κληρονομιά. Τέλος θετικό στοιχείο είναι ότι αυτό θα ισχύει έναντι όλων δηλαδή και για το εσωτερικό και για το εξωτερικό της χώρας και για τις εσωτερικές σχέσεις και για τις εξωτερικές σχέσεις της με τα άλλα κράτη. Όλα αυτά όμως είναι ένα τίποτα. Γιατί όταν βαφτίζεται η γλώσσα τους νότιος σλαβική και παράλληλα μακεδονική που δεν υπήρχε ποτέ μακεδονική γλώσσα αλλα γεννήθηκε ξαφνικά τώρα καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει κοροϊδία. Το ότι η ιστορία τους δεν έχει καμία σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό πάλι είναι ένα τίποτα καθώς αυτοί διεκδικούν τον μακεδονικό πολιτισμό του Μεγαλέξανδρου εκεί έπρεπε να γίνεται η αναφορά στη συμφωνία, ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον αρχαίο πολιτισμό του Μέγα Αλέξανδρου. Όσον αφορά την ονομασία έναντι όλων πάλι πάει περίπατο εφόσον περιέχει το όνομα Μακεδονία που αμέσως γίνονται οι συνειρμοί με τη Μακεδονία του Μέγα Αλέξανδρου. Άρα τα όποια θετικά στοιχεία της συμφωνίας εξαιτίας της ίδιας της συμφωνίας είναι αρνητικά.

Πάμε τώρα να δούμε τα κύρια στοιχεία του γιατί η συμφωνία αυτή βρίθει ,είναι γεμάτη δηλαδή, από αρνητικά στοιχεία. Καταρχήν εμπεριέχεται μέσα το όνομα της Μακεδονίας που είναι το όχημά τους για να καπηλευτούν τον πολιτισμό του Μέγα Αλέξανδρου. Εξού άλλωστε καινη εμμονή τους να έχουν το όνομα της Μακεδονίας, γιατί αν δεν εποφθαλμιούσαν τον δικό μας πολιτισμό της Μακεδονίας που είναι κομμάτι του ελληνικού πολιτισμού θα δεχόντουσαν για παράδειγμα να ονομαστούν Σκόπια με πρωτεύουσα τα Σκόπια. Γεννιέται λοιπόν μία μακεδονική ταυτότητα καινούργια που φυσικά θα θέλουν να κολλήσουν με τον μεγα Αλέξανδρο εξού και τα τόσα αγάλματα που έχουν στήσει στην χώρα τους τα οποία δεν διαλύθηκαν ,δεν καταστράφηκαν και υποτίθεται θα μπει μία ταμπέλα που θα λέει πως είναι για την Ελληνική φιλία δήθεν με την χώρα μας. Δημιουργείται μία μακεδονική γλώσσα η οποία δεν υπήρχε ποτέ οπότε πάραχαράσσουμε την ιστορία και την επιστημονική αλήθεια. Οι Μακεδόνες που ανήκουν στο δικό μας Έθνος μαζί με τους πελοποννήσιους ,τους θεσσαλούς και τους λοιπά δεν μιλούσανε μακεδονικά ,μιλούσαν ελληνικά. Οι πολίτες τους ονομάζονται Μακεδόνες αν και η χώρα τους βόρεια Μακεδονία ,οπότε είναι σαφές ότι θέλουν να καπηλευτούν αποκλειστικά την ιστορία μας διαφορετικά γιατί ονομάζεται η γλώσσα μακεδονική και όχι βόρειο μακεδονική ; Δεν αλλάζει ο ύμνος τους ο οποίος είναι κατεξοχήν αλυτρωτικός ως προς εμάς ,δεν αλλάζει ούτε η σημαία τους η οποία είναι μία εμφανής παραλλαγή της σημαίας της Βεργίνας. Σε συντομογραφία παραμένει το ΜΚ η λέξη north που σημαίνει βόρεια πάει περίπατο Γιατί δεν είναι η συντομογραφία το ΝΜΚD; Τα άνωθεν μάλιστα είναι και τα σημεία που οπρωθυπουργός των Σκοπίων Ζάεφ προβάλλει στη χώρα του για να μιλήσει πως ουσιαστικά τίποτα δεν δώσανε.

Το πόσο σαθρή είναι η συμφωνία το αποδεικνύει και η γεμάτη ψέματα του κυρίου Τσίπρα ομιλία του σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών πριν την ψηφοφορία, ο οποίος παραδέχτηκε ότι μέχρι τώρα υπήρχε σφετερισμός της ιστορίας μας από αυτούς και ότι δεν θα συμβαίνει πια. Πως δεν θα συμβαίνει κύριε Τσίπρα αφού έχουν μέσα το όνομα Μακεδονία και τους ονομάζεται και μακεδονικό Έθνος; Πώς είστε σίγουρος για αυτό; Μήπως πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πολλών ετών δηλαδή άνω του ενός αιώνος για να δούμε την τακτική τους και αν διορθώθηκαν; Αφού στα πλαίσια του σφετερισμού τους είχαν ονομάσει δρόμους και αεροδρόμια με το όνομα του Μέγα Αλέξανδρου και της Μακεδονίας μας ,μας είχαν κλέψει για την σημαία τους το σήμα της Βεργίνας το οποίο δεν αλλάξανε και είχανε γεμίσει τις πλατείες τους με αγάλματα του Μέγα Αλέξανδρο που τώρα και καλά τον ονομάζουν έφιππο καβαλάρη ,αφού λοιπόν τίποτα από όλα αυτά δεν άλλαξε και δεν γκρεμίστηκε πως μιλάτε πως αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει πια; Μας είπατε ότι δεν χαρίσαμε μακεδονική γλώσσα και εθνότητα γιατί δεν υπήρχε ποτέ. Ο γιος σας ο μικρός ο αβάπτιστος Ερνέστο τα πιστεύει αυτά τα ψέματα; Πείτε μας κιόλας ότι τους πιάσαμε και κώτσο δηλαδή ότι τους κοροϊδέψαμε και τους δώσαμε μία εθνότητα που δεν υπάρχει και πως οι αθώοι σκοπιανοί το χάψανε αμάσητο...

Κύριε Τσίπρα και λοιποί κάτωθι προδότες που ψηφίσατε τη Μακεδονία των Πρεσπών σας ενημερώνω πως η πολιτική θέλει θάρρος που έχετε και τόλμη που έχετε και για αυτό άλλωστε φέρατε μία τέτοια συμφωνία ,αλλά η πολιτική πάνω από όλα θέλει εντιμότητα που δεν έχετε και δεν θα βρείτε ποτέ γιατί δεν έχετε τσίπα. Η πατρίδα δεν μπαίνει στο ζύγι, δεν πουλιέται .Δεν δίνουμε οροβμακεδονική γλώσσα για να την εντάξουμε ως νότιο σλαβική γλώσσα .Δεν δίνουμε μακεδονικό έθνος για να δεχτούν σύνθετη ονομασία που μέχρι πριν δεν δεχόντουσαν. Από την πατρίδα δεν δίνουμε τίποτα και τα θέλουμε όλα.Το παράδειγμα της Αλβανίας που την βάλαμε στο ΝΑΤΟ και γκρεμίζει σπίτια Ελλήνων της εκεί μειονότητας δεν σας προβληματίζει ούτε σας προβληματίζει γιατί είστε πουλημένος στην ψυχή μπορεί και κυριολεκτικά.αυτή ήταν η καταλληλότερη στιγμή να τα πετύχουμε όλα τώρα που οι αμερικανοί καιγόντουσαν να μπούνε τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ μπορούσαμε να τα πάρουμε όλα και να πιέσουν αυτούς που ζητάνε τα άδικα για δίκια να δεχτούν τα πάντα.αλλαγή των να πιέσουν τους άλλους όταν εσείς που διαρρηγνύατε τα ιμάτιά σας πως δεν θα εφαρμόσατε μνημόνιο το εφαρμόσετε και πολύ πίστα μάλιστα; Ήταν δύσκολο να σας πείσουν να ξεπουλήσετε τη Μακεδονία; Σας θυμίζω τη θέση σας όταν ήσασταν το 3% πώς τα Σκόπια καλό είναι να λέγονται σκέτο Μακεδονία. Για αυτό σας εύχομαι να γίνεται στις επερχόμενες εκλογές 100 φορές μικρότεροι από το 3%που ήσασταν, να ξεμπερδεύουμε μία για πάντα από σας.

Ντροπή και αίσχος για την προδοσία.
Οι προδοτες που ψήφισαν ΝΑΙ στην προδοσία είναι τα είναι τα κάτωθι:
Οι 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και οι εξής 8 επιπλέον προδότες βουλευτές από πέντε κόμματα της αντιπολίτευσης. Η Κατερίνα Παπακώστα, η Έλενα Κουντουρά, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ,ο Σπύρος δανέλλης ,ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιώργος μαυρωτάς, ο Σπύρος Λυκούδης και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Και τους 153 πρέπει να τους διώξουμε με τις κλωτσιές από την επόμενη βουλή και όχι μόνο. Εννοείται βαριά είναι και η ευθύνη του μέχρι πρότινος συγκυβέρνησησάντα Πάνου Καμμένου και των ανεξάρτητων Ελλήνων οι οποίοι φύγανε σε λάθος χρονική στιγμή και έτσι πέρασε η προδοσία της Μακεδονίας. Η καταλληλότερη στιγμή ήταν στην πρόταση μομφής του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη το καλοκαίρι που μας πέρασε. Στη συγκεκριμένη πρόταση μομφής ΟΧΙ, δηλαδή στήριξη στην κυβέρνηση ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ Άρα οι ΑΝΕΛ αν είχανε πει ΝΑΙ στην πρόταση μομφής θα είχε πέσει η κυβέρνηση και δεν θα είχε γίνει η προδοσίαΑλλά πού να Αλλά πού να ξεκολλήσει Ο Πάνος ο Καμμένος από την καρέκλα του υπουργείο του που είχε σφηνώσει; Βαριά είναι τα ερωτήματα και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν ξανα κατέθεσε ενώ είχε το δικαίωμα καθώς είχαν παρέλθει 6 μήνες ,νέα πρόταση μομφής και δεν χρησιμοποίησε και αυτό το ύστατο δημοκρατικό όπλο.

Ζήτω η Μακεδονία ,κάτω οι προδότες. Όλοι στον αγώνα να πάρουμε τη Μακεδονία πίσω!

*Μαθηματικός

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr