Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχορνα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Αθηνά (χήρα) Ν. Ασπιώτη
Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Τρύπη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 92χρονης Αθηνάς (Χήρα) Ν. Ασπιώτη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Ηλίας – Ελένη και Κωνσταντίνα – Γιώργος τα εγγόνια της Αθηνά, Νικόλαος, Παναγιώτης και Χριστίνα, τα αδέρφια ,τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αναστασία Ηλ. Μουνδρούκα
Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Πικουλιάνικα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 81χρονης Αναστασίας Ηλ. Μουνδρούκα. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή ο γιος της Θεοδώρος τα ανίψια της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Κανέλλα Θεόδ. Μαργέτη
Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Πελλανα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 95χρονης Κανέλλας Θεοδ. Μαργέτη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή ο σύζυγός της Θεόδωρος, τα παιδιά της Ελένη – Παναγιώτης, Δημήτριος – Σταυρούλα και Αθανασία – Νικόλαος, τα εγγόνια της Κωνσταντίνος , Μαρία, Παναγιώτης, Παναγιώτα, Δημήτριος, Κανέλλα και Ιωάννης, τα δισέγγονα της Μυρσίνη , Αθανασία και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη Καλογεροπούλου - Χίου
Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 61χρονης Ελένης Καλογεροπούλου – Χίου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η μητέρα της, τα παιδιά της, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταυρούλα Αργυροπούλου
Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 90χρονης Σταυρούλας Αργυροπούλου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Γεωργία – Γιάννης Γρουμπός, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της , τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Σαρ. Τσελέκης
Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Γκοριτσά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Σαρ. Τσελέκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία , τα παιδία του Σαράντος - Ιωάννα και Κωνσταντίνος - Αναστασία, τα εγγόνια του Παναγιώτης, Δήμητρα, Μάριος , Αλέξανδρος και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Σ. Καλιανιώτης
Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυριδώνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Σ. Καλιανιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Θεώνη - Παναγιώτης Τσουρούνης και Ελένη - Δημήτρης Σιγαλός, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Τριανταφυλλής Σ. Ξύδης
Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στο Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Τριανταφυλλή Σ. Ξύδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Γιάννης - Κωστούλα και Σοφία - Κώστας, τα εγγόνια του Μυρτώ , Σπύρος, Νικόλαος και Βασιλική, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.