ΣΠΑΡΤΗ. Tα μέλη του Συλλόγου «Φίλοι του Νοσκοκομείου Σπάρτης» καλούνται στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019, στις 6.00 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Βιβλιοθήκης), με τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

1. Εκλογή Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης.
2. Ανακοινώσεις Δ.Σ.
3. Απολογισμός Πεπραγμένων Δ.Σ., Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2018- Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής : Συζήτηση - έγκριση - απαλλαγή Δ.Σ.
4. Έγκριση Προϋπολογισμού 2019.
5. Τροποποίηση διατάξεων Καταστατικού.
6. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
7. Διενέργεια Αρχαιρεσιών για τα Όργανα Διοίκησης του Συλλόγου

Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης έχουν το σύνολο των τακτικών μελών του Σωματείου που είναι οικονομικώς εν τάξει. Η Γενική αυτή Συνέλευση γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού.

Ευχαριστήρια Επιστολή
Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λακωνίας και ο Προϊστάμενος της Ουρολογικής κλινικής Ιατρός Επιμελητής Α΄ κ. Ορέστης Πορφύρης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο «Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Σπάρτης» για τη δωρεά στο νοσοκομείο μας ενός μηχανήματος λιθοτριψίας για την πραγματοποίηση ουρητηροσκοπικών λιθοτριψιών. Η προμήθεια αυτού του μηχανήματος ήταν επιβεβλημένη αφού με τη βλάβη του προηγούμενου μηχανήματος είχε σταματήσει η πραγματοποίηση τέτοιων επεμβάσεων, για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Θεωρούμε ότι με τις ευχαριστίες μας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη πολλών Λακώνων συμπολιτών μας, οι οποίοι έπρεπε να απευθυνθούν σε άλλα νοσοκομεία, εκτός του νομού Λακωνίας, για την αντιμετώπιση της πάθησής τους.
Ευχόμαστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα αυτή η γόνιμη συνεργασία της Ν.Μ. Σπάρτης και του «Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Σπάρτης» προς όφελος των πολιτών του νομού Λακωνίας, προσφέροντας σημαντικά στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Ο Προϊστάμενος της Ουρολογικής Κλινικής
Ορέστης Πορφύρης
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου
Σωτήρης Μπότσιος

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας προμήθειας και δωρεάς νέας συσκευής λιθοτριψίας στο Νοσοκομείο Σπάρτης, ο Σύλλογος Φίλων Γ. Νοσοκομείου Σπάρτης σε συνεργασία με την Ουρολογική Κλινική Γ.
Νοσοκομείου Σπάρτης διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «ΛΙΘΙΑΣΗ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ – ΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ» τη Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019, στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού
Κέντρου του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Βιβλιοθήκης). Θα προηγηθεί αναφορά στους δωρητές και θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των ιατρών κκ: Ορέστη Πορφύρη, Επιμελητή Α΄ Ουρολογίας, Προϊσταμένου
Ουρολογικής Κλινικής Γ.Ν. Σπάρτης και Κωνσταντίνου Στασινόπουλου, Επικουρικού Επιμελητή Ουρολογίας Γ.Ν. Σπάρτης.

[Tην Δευτέρα στο notospress.gr μια συνέντευξη απο τον χώρο της Υγείας που θα συζητηθεί...]