Η αγάπη του Θέμου για την Μάνη! Αντί για λουλούδια στήριξη στην Εκκλησία

Η επιθυμία της οικογένειας του Θέμου Αναστασιάδη είναι να ενισχυθεί το έργο ενός Ιερού Ναού στη Λακωνία26-01-2019 08:22   

ΑΘΗΝΑ.  Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη που έφυγε σε ηλικία 61 ετών στην Ελβετία χτυπημένος από σπάνια μορφή καρκίνου.

Πλησιάζει η στιγμή για να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ο Θέμος Αναστασιάδης, που έφυγε μόλις στα 61 του χρόνια από τη ζωή, ύστερα από γενναία αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία του έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 27 Ιανουαρίου. Στις 13:30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.

Το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη θα πουν η οικογένειά του, οι φίλοι και συγγενείς του, τα μέλη της οικογένειας της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που καθοδηγούσε εμπνευσμένα επί 14 χρόνια και όλοι εκείνοι που μαγεύονταν από την “τρομερά ιδιαίτερη γραφή του”, που σύμφωνα με τον Λάκη Λαζόπουλο γράπωνε το μυαλό.

Αντί στεφάνων, παράκληση της οικογένειας του Θέμου Αναστασιάδη είναι όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας (Τράπεζα Πειραιώς υποκατάστημα Γυθείου, με αριθμό λογαριασμού: GR5601725320005532083171758).

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ