ΣΠΑΡΤΗ. Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, το 2019 στο απαιτητικό πρωτάθλημα ανδρών Βόλεϊ της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, η ομάδα του Σπαρτιατικού κερδίζοντας με σκορ 3-0 σετ ην ομάδα του Α.Ο.Π. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιονίδος το Σάββατο 19 Ιανουαρίου.

Η ομάδα του Σπαρτιατικού κατάφερε να επιβάλει από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό της με αποτέλεσμα να κερδίσει και τα τρία σετ με σκορ: (12-25, 16-25 και 18-25).
Με τη νίκη αυτή στη μακρινή έδρα της Ερμιονίδος, ο Σπαρτιατικός εδραιώθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου του και πλέον είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί με τη λήξη της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Την επόμενη αγωνιστική Σάββατο 26/1/19. ο Σπαρτιατικός θα αντιμετωπίσει έκτος έδρας την ομάδα του Α.Π.Ο.Δ.Β ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΙΟΛΟΣ, στο κλειστό γυμναστήριο του Άστρους

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. (ΡΗΓΑΚΟΣ Γ.): ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.- ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ Α., ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Β. ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Π., ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ Π., ΜΠΑΣΟ Σ., ΚΥΡΙΑΚΑΚΟΣ Η., ΡΗΓΑΚΟΣ Δ.

Α.Ο.Π. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: ΤΣΑΛΙΚΙΑΝ Ν, ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Π., -ΤΣΟΚΑΝΑΣ Α., ΛΟΥΚΑΙΤΗΣ Χ., ΚΑΠΑΤΣΩΡΗΣ Γ., ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΠΑΛΥΒΟΣ Γ., ΚΩΤΣΙΟΜΥΤΗΣ Π., ΣΚΟΥΡΤΗΣ Δ., ΚΑΦΤΑΝΗΣ Α.