Οι έμποροι του νότου συνεδριάζουν στη Σπάρτη22-01-2019 08:48   

ΣΠΑΡΤΗ. Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης προσκαλεί  όλους τους εμπόρους  στην διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του ΔήμουΣπάρτης ( Κεντρική Πλατεία, Γκορτσολόγου 69 ) στην Σπάρτη.

Θα διεξαχθεί συζήτηση με τοπικές αρχές και φορείς, για τοπικά και γενικότερα προβλήματα που απασχολούν  την πόλη, τους συναδέλφους εμπόρους επιχειρηματίες και ολόκληρο το νομό Λακωνίας.

Η Ομοσπονδία αποτελεί την μεγαλύτερη Oμοσπονδία της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) έχοντας ως μέλη της 60 Εμπορικούς και Κλαδικούς Συλλόγους και εκπροσωπεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις 10 νομών στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. Ως αντικείμενο έχει την προώθηση και την επίλυση θεμάτων που αφορούν την εμπορική τάξη και συμβάλλει με τους αγώνες της στην ανάπτυξη του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ