O Λάκωνας στην καταγωγή Μπάμπης Μπιλλίνης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου. Σε ανοικτή επιστολή που απέστειλε 21/1/19 στον notospres.gr αναφέρει:

« Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 θα πάρω μέρος ως υποψήφιος δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου , επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή». Είμαι γιος του Αριστοτέλη (Τέλη) Μπιλίνη και της Αικατερίνης Ζούρα.
Ο πατέρας μου Αριστοτέλης είχε καταγωγή από τα Βάτικα Λακωνίας. Ο παππούς Χαράλαμπος Μπιλίνης από την Άνω Καστανιά, έφυγε νεαρός από το χωριό για να ασχοληθεί με το εμπόριο στον Πειραιά. Παντρεύτηκε την γιαγιά Ειρήνη Τριβουλίδη από το Λάχι.
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και μένω στο Μοσχάτο.

Σπούδασα στο Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Αθήνας.

Ενταγμένος από τα φοιτητικά χρόνια στην νεολαία “Ρήγας Φεραίος” πέρασα όλες τις αγωνίες, διασπάσεις και συνθέσεις του χώρου μέχρι σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Παντρεμένος με την Ελένη Μωραΐτη, έχω δυο παιδιά.

Επί είκοσι δυο χρόνια έμπορος στην κεντρική αγορά του Πειραιά διατηρούσα το οικογενειακό κατάστημα τροφίμων «Τσουκαλά & Ζούρα». Ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς ήταν θείος μου και νονός μου. Το κατάστημα υπήρξε όλες, τις πολλές δεκαετίες λειτουργίας του τόπος συνάντησης των Βατικιωτών. Σταμάτησα την εμπορική δραστηριότητα πριν μερικά χρόνια το 2007.

Από την εφηβεία μου έλαβα μέρος σε όλες τις αγωνίες και συλλογικές αναζητήσεις της περιοχής που είχαν ως αντικείμενο τον πολιτισμό, το περιβάλλον, την αλληλεγγύη: Κινηματογραφική Λέσχη Μοσχάτου, Στέκι νεολαίας, Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου «Μεσοποταμία».

Πάντα συμμετείχα στα κοινά. Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την περιφερειακή παράταξη Δύναμη Ζωής – Ρένα Δούρου.
Είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) του υπουργείου Περιβάλλοντος από το 2015 μέχρι σήμερα.»