ΣΠΑΡΤΗ. Με επιστολή τους προς την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Τζανετέα Αδαμαντία οι κάτοικοι Νέου Κόσμου και Λάκκας Δήμου Σπάρτης ζητούν την άμεση διευθέτηση του κενού που υπάρχει λόγω ανεξαρτητοποίησης του περιφερειακού συμβούλου Γ. Τζεφεράκου, η οποία δημιουργεί καθυστερήσεις στην υλοποίηση αποφάσεων σχετικά με τη τέλεση της Λαϊκής Αγοράς στη Σπάρτη. Η επιστολή έχει ως εξής:

«κ. Αντιπεριφερειάρχη
Ύστερα από την απάντηση του κ . Τζεφεράκου Ι. (Λακωνικός Τύπος 17-1-20190) ότι μετά την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη του κ. Τατούλη , δεν μπορεί να μετέχει ως πρόεδρος στην Επιτροπή Λαϊκών Αγορών της Π.Ε. Λακωνίας κι έχει δρομολογηθεί από εσάς η αντικατάστασή του ζητάμε την άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας αντικατάστασης του προέδρου και στη συνέχεια τη σύγκληση της Επιτροπής προκειμένου, να γνωμοδοτήσει για το θέμα της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Σπάρτης στις συνοικίες του Νέου Κόσμου και της Λάκκας Σπάρτης , σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 654/06-12-2018 θετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης , η οποία ελήφθη μετά από ενυπόγραφο αίτημα χιλιάδων κατοίκων των συνοικιών αυτών και στο οποίο συνηγόρησαν η Τροχαία Σπάρτης , η Δημοτική Ενότητα Σπάρτης και η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Σπάρτης .
Σε κάθε περίπτωση κρίνουμε πως δεν είναι δυνατόν το πολιτικό γίγνεσθαι και η γραφειοκρατία να δημιουργούν κενά στη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης και να αποβαίνουν σε βάρος των πολιτών» .


Με τιμή
Οι εκπρόσωποι των Επιτροπών των κατοίκων
Μητράκος Βαγγέλης - Ν. Κόσμος Σπάρτης
Κωνσταντάκης Σπυρ. - Λάκκα Σπάρτης