Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχορνα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Παναγιώτης Γ. Κυριακούλιας

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στην Γκοριστά ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 98χρονου Παναγιώτη Γ. Κυριακούλια. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα τέκνα του Γεώργιος , Μαρία, Σταύρος και Ιωάννης, τα εγγόνια του, τα ανίψια του, φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Αραχωβίτης

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ξηροκάμπι ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 86χρονου Κωνσταντίνου Αραχωβίτη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγος του Ελένη, τα παιδιά του Σταύρος – Γιώτα Αραχωβίτη και Ηλίας - Αλεξάνδρα Αραχωβίτη, τα εγγόνια του Κωνσταντίνα, Γεωργία, Κωνσταντίνος, Ελένη και Άννα - Μαρία, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Λεωνίδας Π. Βεκράκος

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 8.30 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Λεωνίδα Π. Βεκράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χαρίκλεια , η αδερφή του Παναγιώτα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευδοξία Θ. Χάρακα

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευδοξίας Χάρακα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χριστίνα , Μαρία και Βαρβάρα, τα εγγόνια της, τα δισεγγόνα της , τα ανίψια της κα ι οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Γ. Φωτάκος

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Γ. Φωτάκου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του , τα παιδιά του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Π. Κουτσοβίτης

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στην Γκοριτσά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Π. Κουτσοβίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Χριστίνα Κουτσοβίτη και Κατερίνα Κουτσοβίτη, ο εγγονός του Δημήτρης , τα αδέρφια του , τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δήμητρα Ανδριτσάκη

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Ριζά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Δήμητρας Ανδριτσάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Χρήστος, τα παιδιά της Γιάννης – Μαρία Ανδριτσάκη, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Καλομοίρη

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Βορδόνια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Καλομοίρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χριστίνα Α. Αντωνοπούλου, Παρασκευάς – Χάρις Καλομοίρη και Ελένη – Δήμητρης Γρήας, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της τα δισεγγόνα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Κ. Κατσής

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Κ. Κάτση . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα τέκνα του , τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Σπ. Ζαχαριάς

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στην Γκοριτσά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ζαχαριά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη , τα παιδιά του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χαράλαμπος Μ. Βακαλόπουλος

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το τρίχρονο μνημόσυνο του Χαράλαμπου Μ. Βακαλόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Μιχάλης - Ντίνα και Πρασκευή –Σταύρος, τα εγγόνια του Βασιλική , Χαράλαμπος και Γιώργος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του .