«Να μην λείψει κανείς από τις συσκέψεις των συνταξιούχων»18-01-2019 08:05   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Δ. Σ του Σωματείου των Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας σε ανακοίνωσή του εύχεται «σε όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες Καλή Χρονιά για το 2019 και Υγεία και δύναμη γιατί έχουμε αγώνες μπροστά μας».

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση «αρχίζουμε αγωνιστικά με συσκέψεις για ενημέρωση και συντονισμού του αγώνα μας ενάντια στις βάναυσες περικοπές όπως αυτές του ΕΚΑΣ, στα οικογενειακά επιδόματα κλπ. Για τα αναδρομικά αλλά και στις περικοπές των νέων συντάξεων, χηρείας κλπ.»

Οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ – OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΝΑΤ– Π.Σ.Σ. ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ   
(Σωκράτους 23 – Αθήνα ΤΗΛ. (210) 52 01 573 -  52 29 442 –ΦΑΞ.52 29 907) καλούν όλους τους συνταξιούχους ανεξάρτητα από σε ποιο ταμείο ανήκουν (αλλά και άλλους συγγενείς και φίλους αλλά και μέλλοντες συνταξιούχοι) να πάρουν μέρος στις συσκέψεις που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα.

Στη Σπάρτη στις 30 Ιανουαρίου, 2019  στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο για όλους τους συνταξιούχους σε Λακωνία, Μεσσηνία, Αρκαδία

Για περισσότερες πληροφορίες και για να γραφτείτε στο σωματείο μας επισκεφτείτε τοα γραφείο μας (10 – 12 καθημερινά)

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ