ΓΥΘΕΙΟ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου διοργανώνει σεμινάρια ενημέρωσης επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου και πολιτών σε θέματα πυρασφάλειας.

Η εκπαίδευση θα γίνει με βάση την Πυροσβεστική Διάταξη 14/2014 «Οργάνωση, εκπαίδευση και ενημέρωση προσωπικού των επιχειρήσεων − εγκαταστάσεων σε θέματα πυροπροστασίας». Θα αναλυθούν οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων που ταυτόχρονα αποτελούν τα βασικά μέτρα πρόληψης. Στόχος είναι να καταστούν οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες, ικανοί τόσο στην πρόληψη συμβάντων πυρκαγιάς όσο και στην αντιμετώπισή τους πριν αυτά γίνουν επικίνδυνα για την επιχείρηση, το προσωπικό και την κοινωνία γενικότερα. Παράλληλα θα γίνει ανάπτυξη της αναγκαίας και απαιτούμενης συμπεριφοράς κάθε πολίτη για την πρόληψη και την αντιμετώπιση συμβάντων.

Τα σεμινάρια θα είναι διάρκειας 2 ωρών και θα πραγματοποιηθούν για την περιοχή της Ανατολικής Μάνης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, Ξανθάκη 3, Γύθειο και ώρες 18:00-20:00 τις εξής ημερομηνίες:
Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019
Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019
Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο τηλ 2733022279 εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος και εσωτ. 5 κα Γκαραβέλη ή στο φαξ 2733022008 ή στο e-mail: gytheioc@otenet.gr.

Σύντομα θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τη διοργάνωση των σεμιναρίων στη Σπάρτη και στους Μολάους, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, για τη συμμετοχή επιχειρήσεων και πολιτών των αντίστοιχων περιοχών.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία θεωρούν σημαντική τη συμμετοχή όλων.