Γράφει ο Γεώργιος Αλατσάς*

Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζούμε με τον υποτιθέμενο δημοκρατικό ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι θυμόμαστε το μεγάλο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στα μέτρα που ήθελαν να μας επιβάλλουν οι ξένοι και πως το μετέτρεψε αυτό το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα σε ΝΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο καθαρόαιμοι φασίστες μπορούν να το πράξουν εαυτό.

Ξεπουλάνε τη Μακεδονία και αυτοί που κάθε λίγο και λιγάκι όταν ήταν δύναμη του 3% αλλά και τώρα που μεγάλωσαν σε ποσοστό κολλούσαν παντού αφίσες στο δρόμο, τώρα λοιπόν ενεργοποιούν τον νόμο παράνομης αφισοκόλλησης, όπου πατριώτες να σταματήσουν να αναρωτιούνται με αφίσες το αν θα πωληθεί η Μακεδονία στις οποίες αφίσες αναρτώνται οι προδότες βουλευτές που θα το κάνουνε. Δηλαδή για να μη δημιουργηθεί κλίμα που δεν τους βολεύει απαγορεύουν μία ενέργεια που στη δημοκρατία γίνεται ευκαίρως - ακαίρως, την αφισοκόλληση. Μόνο φασίστες μπορούν να το κάνουν αυτό.

Επίσης για το ίδιο θέμα του ξεπουλήματος της Μακεδονίας αρνούνται να παραδεχτούν ότι ο λαός είναι εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών, ψεύδονται ότι ο λαός είναι υπέρ της συμφωνίας και αρνούνται το δημοψήφισμα γιατί ξέρουνε τι θα φανεί στην κάλπη. Μόνο φασίστες μπορούν να το κάνουν αυτό.

Μας κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπέρ της απλής αναλογικής και με το ζόρι βγάζει 151 ψήφους για τις Πρέσπες. Την ψήφο εμπιστοσύνης την πήρε με 151 ψήφους με βουλευτές που δεν ανήκουν στο κόμμα του και έχοντας παραπάνω βουλευτές από όσο ορίζει η απλή αναλογική καθώς έχουμε στην Ελλάδα ενισχυμένη αναλογική. Και παρόλα αυτά θεωρεί ότι έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να περάσει με αυτόν τον τρόπο τη συμφωνία των Πρεσπών. Μόνο φασίστες μπορούν να το κάνουν αυτό.

Και εκβιάζουν το λαό με την παροχολογία για τις επερχόμενες εκλογές με τις αθρόες προσλήψεις που υπόσχονται στο δημόσιο με την κατάργηση του υπό κατώτατου μισθού, με την άνοδο του κατώτατου μισθού και τα λοιπά για να τους βάλουν στο δίλημμα: να κοιτάξουμε τη Μακεδονία ή την τσέπη μας; Μόνο φασίστες μπορούν να εκβιάσουν έτσι τον λαό που κυβερνούν.

Οι πατριώτες όμως όπως είπαν όχι στο δημοψήφισμα χωρίς να φοβούνται τίποτα, θα πουν πάλι όχι στην συμφωνία των Πρεσπών αν ερωτηθούν με δημοψήφισμα. Πρέπει να παραλύσει η χώρα με απεργιακές κινητοποιήσεις να παγώσει και να μην κουνιέται τίποτα παρά μόνο περήφανα η ελληνική σημαία. Τα παλικάρια μας αστυνομικοί που θα φρουρούν τη Βουλή εκείνο το βράδυ να μην εμποδίσουν τους Έλληνες πατριώτες να εισέλθουν στη βουλή για να εμποδίσουν την προδοσία της Μακεδονίας και να μη σηκώσουν ασπίδες, γκλοπ και να μη ρίξουν χημικά ό,τι εντολές και αν πάρουν άνωθεν.

ΥΓ. Ο Σαράντος καργάκος «τυχερός» , έκλεισε τα μάτια του πριν δει να προδίδεται η Μακεδονία.

* Μαθηματικός

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr