Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχορνα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Σπυρίδων Χρ. Μανιάτης
Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 11.00 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Καλογωνιά θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 83χρονου Σπυρίδωνα Χρ. Μανιάτη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Μαρία - Νικόλαος και Χρήστος, τα εγγόνια του Θεοδώρα και Παναγιώτης, τα αδερφιά του, Δημήτριος , Παναγιώτα και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Γερμανάκου και Κυριακούλης Γερμανάκος
Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 08.30 π.μ στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Ριβιώτισσα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Γεωργίας Γερμανάκου και το εξάμηνο μνημόσυνο του Κυριακούλη Γερμανάκου. Στα μνημόσυνα καλούν για συνμπροσευχή τα παιδιά τους, τα δισέγγονα τους κα ι οι λοιποί συγγενείς τους.

Δημήτριος Η. Ασπιώτης και Βασίλειος Δ. Ασπιώτης
Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 08.30 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Τρύπη τελούνται τα ετήσια μνημόσυνα του Δημήτριου Η. Ασπιώτη και του Βασίλειου Δ. Ασπιώτη. Στα μνημόσυνα καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά τους, τα ανίψια τους και οι λοιποί συγγενείς τους.

Νικόλαος Χρ. Χαντζής
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στο Λογκανίκο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Χρ. Χαντζή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Λαμπρινή, τα παιδιά του Χρήστος Χαντζής, Σταυρούλα -Ιωάννης Καρύδης και Αγγελική - Δημήτρης, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελισάβετ Γ. Πλαγιάννη
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγία Τριάδος στο Ξηροκάμπι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελισάβετ Γ. Πλαγιάννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτριος, Παρασκευή, Αικατερίνη και Αντώνης, τα εγγόνια της Προκόπης, Ελίζα, Παναγιώτης, Χαρά κα Έλσα, τα δισέγγονά της, ο αδερφό της , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Αρδάμη
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Αρδάμη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η αδερφή της Μαριγούλα Βλάχου, τα ανίψια της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Ν. Βουνάση
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Είσοδια της Θεοτόκου στη Βορδόνια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Ν. Βουνάση . Στο μνημόσυνο καλούν για συμποσευχή τα παιδιά της, Αλέκος- Άννα Βουνάση, Σμυρώ - Ηλίας Κάτσος και Γιάννα Α. Βουνάση, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .

Βασίλειος Ν. Χειλάκος
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Σελεγούδι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασίλειου Ν. Χειλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αντωνία, τα παιδιά Νίκος- Βάσω , Μαρία και οι λοιποί συγγενείς της .

Παναγιώτης Ευσ. Λεκαράκος
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ευσ. Λεκαράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα του Στάθης - Ιωάννα και Ιωάννης, τα εγγόνια του, τα αδέρφιά του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Γ. Μπελέγρη
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτριου Γ. Μπελέγρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Νίκη, η σύζυγός του Ματίνα, τα παιδιά του Γιώργος και Σαράντος, τα αδέρφια του Πόπη, Αγγελική και Σωτήρης, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Χ. Καψούλιας
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στην Αναβρυτή τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Χ. Καψούλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ματίνα τα παιδιά του , τα αδέρφια του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.