Εδώ και μέρες βρίσκεται στο διαδικτυακό «αέρα», το καινούργιο τραγούδι του Ζαχαρία Καρούνη σε μουσική δική του και στίχους του Χρίστου Γ. Παπαδόπουλου, με τίτλο «Άντε να χαρώ».

Τα τελευταία χρόνια, ο Ζαχαρίας Καρούνης συνθέτει ο ίδιος τις μουσικές των τραγουδιών του , είτε για τη δισκογραφία, όπως έγινε στον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «Αποστολή», είτε για το θέατρο και την παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου».

Στο «Άντε να χαρώ» ο Λάκωνας Ζαχαρίας Καρούνης επιχειρεί να μας παρουσιάσει την πιο χαρούμενη πλευρά του χαρακτήρα του, προτείνοντας ένα «χρωματιστό» και «χαμογελαστό» τσιφτετέλι, με έντονα ηχοχρώματα από τη μουσική παράδοση των Βαλκανίων. Ένα «Balkan» τσιφτετέλι, όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος, που κρύβει μέσα του όλες τις εικόνες που έζησε στο χωριό που μεγάλωσε (στα Πάκια Λακωνίας), στα πανηγύρια που χόρεψε αλλά και στις λαϊκές γειτονιές και τα μαγαζιά της Αθήνας που είχε την τύχει να τραγουδήσει. Γι’ αυτό ακριβώς και το video clip που συνοδεύει το τραγούδι γυρίστηκε στη λαϊκή αγορά και στις πλατείες της γειτονιάς του, του Νέου Ηρακλείου, με συμπρωταγωνιστές όλους όσους βρέθηκαν εκείνη την ώρα στη λαϊκή…