ΒΛΑΧΙΩΤΗ. Την έντονη και εύλογη δυσαρέσκεια του εκφράζει με μήνυμά του ο Νίκος Χελιώτης σχετικά με σχόλιο που αφορούσε δημοσιεύματα αθλητικών site για τον Αστέρα Βλαχιώτη. «Ο Αστέρας έχει Διοίκηση με Πρόεδρο τον Γκίνη Ιωάννη. Το συμβούλιο του είναι 12μελές πλέον μετά τον θάνατο του αείμνηστου Μανώλη Μπέμπη. Επομένως όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου, η διοίκηση είναι αυτή που αποφασίζει στα διάφορα θέματα της ομάδας». Ο Νίκος Χελιώτης μας καλεί να μην δίνουμε βάση σε άθλιες ανακοινώσεις και δηλώνει πρόθυμος για κάθε ενημέρωση που αφορά στον Αστέρα με την ιδιότητα του Γενικού Αρχηγού, αφού διευκρινίζει ότι δεν είναι μέλος της Διοίκησης.

Από την σύνταξη: Ο Νίκος Χελιώτης έχει κάθε δίκιο να διαμαρτύρεται και να αγανακτεί από το πλήθος ανυπόστατων ή κι ενοχλητικών δημοσιευμάτων που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας και αφορούν στον Αστέρα Βλαχιώτη, ένα Σύλλογο με βαθιά ιστορία και αξιοπρόσεκτη πορεία. Πολλές φορές είναι αναπόφευκτο να συγκρατήσει κανείς τη χύδην πληροφορία που διαχέεται μέσω διαδικτύου κυρίως για την αθλητική επικαιρότητα.

Το notospress.gr είναι στη διάθεση του Αστέρα Βλαχιώτη για ότι θεωρεί ότι θα φανεί χρήσιμο στην πορεία που έχει χαράξει.