Τατούλης: «Το 2019 θα δοκιμαστούμε όλοι στο αμόνι της ευθύνης»

07-01-2019 08:06   

ΜΟΛΑΟΙ. Στους Μολάους και στις εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Γηροκομείο και το ΚΑΠΗ Μολάων παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019.

Κατά την ομιλία του ο κ. Τατούλης τόνισε ότι «το 2019 θα δοκιμαστούμε όλοι στο αμόνι της ευθύνης ώστε η χώρα να αντιμετωπίσει τα

προβλήματά της» και επανέλαβε ότι το πιο κρίσιμο εθνικό πρόβλημα που θα πρέπει να απαντηθεί είναι το δημογραφικό.

«Ο χώρος των ΚΑΠΗ δεν είναι χώρος εγκατάλειψης των γερόντων» δήλωσε ακολούθως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, «αλλά χώρος συνεύρεσης των ανθρώπων της 3ης και 4ης ηλικίας, όπου επικοινωνούν μεταξύ τους, μοιράζονται εμπειρίες και ενθουσιάζουν τις νέες γενιές».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο ΚΑΠΗ Μολάων ο κ. Τατούλης συνεχάρη τις εθελόντριες που προσφέρουν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους προκειμένου να υπηρετήσουν τον άνθρωπο και χαρακτήρισε τον εθελοντισμό ως το Α και το Ω της αλληλεγγύης των γενεών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλίας Στρατηγάκος,  ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, ο Διοικητής του ΚΕΕΜ Σπάρτης Ταξίαρχος κ. Ιορδάνης Χατζηνικολάου και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λακωνίας κ. Μαντώ Μπελεγρή και κ. Χαράλαμπος Σκούρος.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ