Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχορνα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Βασιλική Α. Κάρκουλα (Χήρα)

Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως θεοτόκου στη Μαγούλα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 85χρονης Βασιλικής Α. Κάρκουλα (Χήρα). Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Παναγιώτης – Μαρία , Γιάννης – Κωνσταντίνα και Κώστας, τα εγγόνια της Βασιλική, Σοφία, Αναστασία και Αναστάσης, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Διδάχος

Την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 74χρονου Παναγιώτη Διδάχου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Τασία, τα παιδιά του Κωνσταντίνα-Ευστράτιος Λιναρδάκης και Φίλιππος Διδάχος, τα εγγόνια του Παναγιώτης και Αναστασία, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος

Την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Καραβά ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 78χρονου Κωνσταντίνου Ανδριόπουλου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Ιωάννης , Σωτήρης και Ευτυχία, τα εγγόνια του , τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Αν. Χριστοφιλάκου

Την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 82χρονης Παναγιώτα Αν. Χριστοφιλάκου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή ο σύζυγός της Αναστάσιος , τα παιδιά της Αρτέμης- Τατιάνα, Παναγιώτης- Μαριλένα και Κωνσταντίνος – Ρουμπίνη, τα αδέρφια της Ευαγγελία Γρηγόρη και Ιωάννης Γρηγόρης, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.