Οι πολίτες στηρίζουν το Notospress.gr

ΣΠΑΡΤΗ. Από την στιγμή που το facebook κάποιοι το βλέπουν ως καταφυγή των αδικημένων όλου του κόσμου, είμαστε υποχρεωμένοι να το παρακολουθήσουμε και πέρα από την συχνότητα που του αναλογεί. Κυρίως γιατί σε αυτό οι κατατρεγμένοι της πολιτικής βρίσκουν προσιτό βήμα για να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα.
Ο δημοτικός σύμβουλος κ Σταύρος Αργυρόπουλος για μια ακόμα, πήρε θέση προκειμένου, ως έχει αναφαίρετο δικαίωμα, να κρίνει και να στηλιτεύσει ΜΜΕ σε σχέση με την στάση που κρατούν έναντι της Δημοτικής Αρχής Σπάρτης. Αυτή τη φορά η κριτική του αφορούσε στο notospress.gr. Το σχόλιο του, αν και είναι ιδιαίτερα προσβλητικό και δυσφημιστικό, προς μεγάλη ικανοποίηση όλων των ανθρώπων που εργάζονται στο notospress.gr κινητοποίησε δεκάδες συμπολίτες οι οποίοι, στηρίζουν την προσπάθεια και το έργο που γίνεται στην ιστοσελίδα εδώ και χρόνια.
Ωστόσο έχει σημασία να δούμε τι απαντά τόσο στον Σταύρο Αργυρόπουλο ευθέως όσο και στον Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαλιώτη, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αλεξάκος, με αφορμή το συγκεκριμένο σχόλιο του Στ. Αργυρόπουλου.

Ο Σταύρος Αργυρόπουλος έγραψε:

Σφάλμα! Η αναφορά της υπερ-σύνδεσης δεν είναι έγκυρη.

Αφού υπάρχει αντικειμενική ενημέρωση και διάδοση σωστών ειδήσεων θα έπρεπε και πάντα πρέπει να ελέγχονται αυτά που γράφονται και δήθεν κάποιος κατηγορείται..... έτσι απλά για να κατηγορείται. Η λάσπη δεν έχει όρια, ούτε αν είναι λίγη ούτε αν είναι πολύ. Αφού υπάρχουν στοιχεία κατηγορίας για κάποιον ή κάποιους να κατατεθούν. Αν όχι, τότε υπάρχει σοβαρό θέμα κατασυκοφάντησης και δυσφήμισης. Όταν δε υπάρχουν στοιχεία απόδειξης της πραγματικότητας - αλήθειας και καταρρίπτουν τις ανυπόστατες κατηγορίες τότε να δημοσιοποιηθούν, φυσικά όσες σελίδες και αν είναι και όποιος καταλαβαίνει -καταλαβαίνει. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και είναι κολάσιμα. Είναι λυπηρό γενικά αλλά και ειδικά το ολίσθημα των δήθεν αναπαραγόμενων ειδήσεων. Κακός ο πρώτος, μα ο δεύτερος?? Αυτά προς το παρών... με πολύ ντροπή και αηδία για τα γεγονότα και την κάκιστη σκηνοθεσία. Εννοείται ότι είναι στημένα και καλοπληρωμένα από κάποιους-ες τέτοιες εποχές. Τσάμπα γίνονται;

Ο Χρήστος Αλεξάκος έγραψε σε απάντηση:

Φίλε Σταύρο, καλή χρονιά. Αν και για μερικούς αναίσχυντους, τη βλέπω θολή.
Με μεγάλη μου λύπη διάβασα το άνω δημοσίευμα στο Νotospress.gr περί των εξωδίκων του Βαγγέλη στον Ηλία (Μπόνο). Είχα ενημερωθεί για το 200-σέλιδο (!!!) εξώδικο προς το Νewsbomb αλλά δεν ήξερα ότι κοινοποιήθηκε και στο Νotospress και στον Ηλία. Ομολογώ ότι εξεπλάγην ακραίως δυσάρεστα. Αντί ο δήμαρχος, να ευχαριστήσει δημόσια τον Ηλία ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕ ΣΤΑ «ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ» (όπως έκαναν άλλα τοπικά μέσα πριν λίγο καιρό για το θέμα του χώρου φιλοξενίας των σκυλιών, συνοδεία φωτογραφιών με ψόφια σκυλιά σε σήψη κλπ, αλλά και με όσα έγραφαν και αναδημοσίευαν κατά ριπάς - τα ξέχασε άραγε;), είχε το ΘΡΑΣΟΣ να ΤΟΥ στείλει και εξώδικη διαμαρτυρία και να τον απειλεί με αγωγές; Τελικά φαίνεται πως, ο Βαγγέλης, εκτός από επικοινωνιακά αδύναμος να διαφυλάξει το κύρος του δήμου Σπάρτης τον οποίο εκπροσωπεί, επιτρέποντας ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ, δεν κατάλαβε - ΠΡΟΦΑΝΩΣ - το ύφος αυτού που διάβασε στο Notospress με τίτλο και επίτιτλο:
"Η Σπάρτη και πάλι στο προσκήνιο, για κακό! “Απανωτά χτυπήματα στον Δήμαρχο Βαλιώτη αλλά και στην πόλη ”(https://notospress.gr/article.php?id=39689).
Σε τέτοιες περιπτώσεις, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ τον αποτελεσματικό δήμαρχο, Σταύρο. Όπως και στις περιπτώσεις του ΚΕΕΜ και του ΑΕΙ και ΤΕΙ. Που μας χαιρετάνε / χαιρετίσανε. Να βγει μπροστά και να μας προστατέψει, να μας κάνει υπερήφανους. Όχι το αντίθετο.
Φίλε Σταύρο, Μας ενδιαφέρει, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ο δήμαρχος, να προστατέψει και να διαφυλάξει την πληγείσα εικόνα και φήμη της Σπάρτης. Μια πληγείσα εικόνα η οποία βαραίνει πολιτικά και επικοινωνιακά τον ίδιο και μόνον τον ίδιο, ως δήμαρχο. Διότι αυτός ευθύνεται για τις αποφάσεις και την αποτελεσματικότητα της διοίκησής του. Κανένας άλλος. Ούτε εσύ, που στα φόρτωσε και τώρα τρέχεις (αυτή είναι η πολιτική μου άποψη). Ο δήμαρχος οφείλει, να την προστατέψει και διαφυλάξει, όχι με αγωγές και εξώδικα 200 σελίδων (τα οποία μάλιστα ζητά από το Notospress να αναδημοσιεύσει.. πόση άλλη γελοιότητα θα βιώσουμε επιτέλους, πως μπορεί κάποιος να δακτυλογραφήσει 200 σελίδες;;;;) αλλά με ΠΡΑΞΕΙΣ. Και πράξεις σημαίνει να μην κρύβεται πίσω από τα εξώδικα. Αν έχει τα «πολιτικά κότσια» να μας τα παρουσιάσει δημόσια σε ειδική συνέντευξη τύπου όπου θα παραβρίσκονται όλα τα ΜΜΕ Πανελλαδικής εμβέλειας. Εκεί οφείλει, να τους πει μπροστά τους - αν τολμάει - αυτό που είπε στο Notospress και να καταστήσει σαφές ό,τι αν δεν δημοσιεύσουν όλα όσα λέει κατά γράμμα αλλά και αν δεν πάρουν πίσω όλα όσα έγραψαν και δημοσίευσαν, θα τους κάνει αγωγές. Και μετά να ψάξει να βρει τα εξιλαστήρια θύματα στα οποία, δήθεν, οφείλεται το «πρόβλημά» του. Μην ξεχνάς, πως αν δε το κάνει σύντομα με πράξεις - και όχι με δικαστήρια - οποιοσδήποτε πολίτης του δήμου Σπάρτης, δύναται να στραφεί εναντίον του, είτε με μηνύσεις ή αγωγές (αφού ο Βαγγέλης επιλέγει αυτό το πεδίο μάχης). Και μάλιστα με σοβαρότατες κατηγορίες περί παράλειψής του (υπαιτίως ή μη) να διαφυλάξει το κύρος του δήμου Σπάρτης. Και όπως γνωρίζεις όταν θα εκδικασθούν οι αγωγές αυτές, ούτε δήμαρχος θα είναι, πλέον, αλλά ούτε και ασυλία θα έχει.
Να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο, φίλε Σταύρο: ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ (τοπικά και μη, ΠΛΗΝ Notospress που ΔΕΝ ΤΑ δημοσίευσε προστατεύοντας, όχι μόνο το δήμαρχο αλλά και ολόκληρο το δήμο Σπάρτης από το διασυρμό) ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΛΑ εκείνα τα στημένα (όπως είπε), αυτοκτονικά, ελεεινά και ντροπιαστικά δημοσιεύματα για το «χώρο φιλοξενίας των σκυλιών της Σπάρτης», ο δήμαρχος, έστειλε εξώδικα; Γιατί είδα έκπληκτος, πως λίγες ημέρες μετά από αυτά τα δημοσιεύματα, ΠΗΓΕ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ τα ΜΕΣΑ που τον «ΤΣΑΚΙΣΑΝ» στην κυριολεξία, και ΕΔΩΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ανακοινώνοντας διώξεις! «Τρικυμία εν κρανίω» αγαπητέ Σταύρο, αυτό δείχνουν οι κινήσεις του. Εκτός εάν επιδιώκει να εκφοβίσει και να φιμώσει τα τοπικά ΜΜΕ. Όμως, αυτό δεν το πιστεύω διότι ούτε φασίστας ούτε φασιστοειδές είναι, ο Βαγγέλης. Σε καμία περίπτωση.

ΥΓ. Όλα αυτά, καλέ μου φίλε Σταύρο, να τα μεταφέρεις στο Βαγγέλη κα να του υπενθυμίζεις διαρκώς, να μην δαγκώνει το χέρι των ευεργετών του. ΑΝ ΚΑΙ ο Ξενοφών το γνώριζε χιλιάδες χρόνια πριν («Επακόλουθο της αχαριστίας είναι η αναισχυντία») σε ενημερώνω, πως εγώ (δεν ξέρω για τον Ηλία τον Μπόνο, θα σας ενημερώσει ο ίδιος, φαντάζομαι), ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κάνω αυτό που λέει ο Τεριέ: «Πρέπει κανείς να συμπληρώσει το ευεργέτημα που έκανε, συγχωρώντας την αχαριστία του ευεργετηθέντος».

Από τη διεύθυνση του notospress.gr
Το notospress.gr θα εκτιμήσει τη στάση της Δημοτικής Αρχής Σπάρτης γενικά, του Δήμαρχου αλλά και στενών συνεργατών του κ. Βαλιώτη, όπως ο παραιτηθείς από την διαχείριση των αδέσποτων σκυλιών κ. Στ. Αργυρόπουλος, που διατυπώνουν, χωρίς συναίσθηση και γνώση των εννοιών που χρησιμοποιούν, γνώμη και συμπεράσματα στο διαδίκτυο, και θα προασπίσει την τιμή και την υπόληψη όλων όσων εργάζονται στο notospress.gr. με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.