ΣΠΑΡΤΗ. Όπως είναι ήδη γνωστό το 1ο Ελαιόλαδο στον κόσμο στην κατηγορία Condimento – Flavored Olive Oil 2018 στην λίστα του διεθνούς αναγνωρισμένου World Ranking of EVOO είναι το «Majestic» από τους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Γιάννης Παναρίτης αναφέρει σχετικά:

«Με χαρά και υπερηφάνεια πληροφορηθήκαμε τη βράβευση του ελαιόλαδου της επιχείρησή σας «Majestic» που κατέκτησε, μεταξύ άλλων βραβείων, και την 1η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία Condimento – Flavored Olive Oil 2018 στην λίστα του διεθνούς αναγνωρισμένου World Ranking of EVOO (extra virgin olive oil World).

Η συνεχής επιτυχημένη πορεία σας, με αποκορύφωμα τη διάκριση αυτή, προσθέτει κύρος τόσο στο λακωνικό ελαιόλαδο, όσο και στη χώρα μας γενικότερα, μιας και την θέτει στην 1η θέση σε παγκόσμια κατάταξη.

Τέτοιες διακρίσεις είναι απόδειξη ότι η ποιότητα των λακωνικών προϊόντων σε συνδυασμό με το μεράκι και τη συνεχή και στοχευμένη επιχειρηματικότητα μπορούν να πετύχουν αυτό, που στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, φαντάζει δύσκολο ή ακατόρθωτο.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου κι εγώ προσωπικά, σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις ευχές μας για συνέχιση της επιτυχημένης πορείας σας».