Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχορνα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Ιωάννης Ηλ. Καλογερόπουλος

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 95χρονου Ιωάννη Ηλ. Καλογερόπουλο. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα τέκνα του Ανίτα Καλογεροπούλου και Γεώργιος Κοκκοκιός, τα εγγόνια του Παναγιώτης Βρουστούρης - Αγγελική Μαραγκού και Ιωάννης Βρουστούρης -Λένα Μαργιώλα , τα δισέγγονα του , τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Βαβαρούτσου

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 11.30 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Τρύπη θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία της 82χρονης Παναγιώτας Βαβαρούτσου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα ξαδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Θεόδωρος Αδαμάκος

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 12.00 στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη θα τελεστεί η νεκρώσιμο ακολουθία του 91χρονου Θεόδωρου Αδαμάκου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία , τα παιδιά του Μαρία Χαρίλαος Δημητρόπουλος και Νικόλαος Αδαμάκος , τα αδέρφια του, τα ανίψια του, και οι λοιποί συγγενείς του.

Γιαννούλα Ε. Ζουμπούλη

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γιαννούλας Ζουμπούλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σωτηρία – Παναγιώτης Καρτερούλης και Άννα – Άγγελος Σαρλάμης, τα αδέρφια της , τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτρης Ι. Χατζηπετράκος

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 8.30 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτρη Ι. Χατζηπετράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γιαννούλα, τα παιδιά του Νίκος Κλούφας και Ευάγγελος Καλιούπης, τα εγγόνια του Γεωργία ,Ιωάννα και Δημήτρης, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Η. Σπύρου

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 4οήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Η. Σπύρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Στέλλα, τα παιδιά του Μαρία- Βαρβάρα και Πάρης, τα εγγόνια του Στέλλα και Θεόδωρος , τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του .

Παναγιώτα Μητράκου

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Μητράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Βαγγέλης – Βούλα Μητράκου, Γιάννης –Φωτεινή Μητράκου και Ηλίας Μητράκος, τα δισέγγονα της , τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευανθία Σ. Τσάχαλη

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Φανερωμένης στην Αναβρυτή τελείται το 40ήμρο μνημόσυνο της Ευανθίας Σ. Τσάχαλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νικήτας – Βούλα Τσάχαλη και Πολυτίμη- Σπύρος Στούγιος, τα εγγόνια της Ευανθία Τάκης, Σπύρος, Γιώργος, Νίκος και Γιάννης , τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς της.

Θεοφανιώ Π. Βασιλειάδη

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στις Β΄ Εργατικές Κατοικίες στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Θεοφανιώς Π. Βασιλειάδη .
Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι λοιποί συγγενείς της .

Χρύσανθος Η. Γομάτος

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Καλογωνιά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χρύσανθου Η. Γομάτου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δήμητρα, τα παιδιά του, τα αδέρφια του, το εγγόνι του, και οι λοιποί συγγενείς του.